Stranica 3 od 7 PrvoPrvo 1234567 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 61

Hr Program - Internet Zarada

Raspravljate o temi Hr Program - Internet Zarada u Internet forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; A joj.. Ti mala stavila svoje referals... Općenito... Jednostavno ne shvaćam ljude koji provedu i po 2-3 sata dnevno na ...

prof. Foruma Avatar od korisnika Ineluki
    Datum registracije
    10-01-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,104
    Liked
    3 times

Re: Hr Program - Internet Zarada

A joj.. Ti mala stavila svoje referals...

Općenito... Jednostavno ne shvaćam ljude koji provedu i po 2-3 sata dnevno na ovakvim glupostima i zarade koji dolar. Da to vrijeme provedete u učenju npr. web dizajna ili programiranja za godinu dana mogli biste odvoriti npr. vlastitu tvrtku koja će nuditi usluge web dizajna isključivo putem interneta. Naravno nakon nekoliko godina u svoju tvrtku uključiš nekoliko programera koji će također putem interneta raditi za tebe... Itd. Onda nadalje, ti lijepo sjediš u naslonjaču listaš narudžbe klijenata i pričaš sa svojim glavnim programerom putem Skypea za koliko para budete ove klijente obrstili.. E pa ja bih to nazvao zarada putem interneta...

A ovo što vi navodite to je čisti placebo iliti bliže vama (ono što vam svi stalno tule, na svim mogućim i nemogućim forumima te blogovima) to je scam. Scam u smislu da vi radite za nekoga na vrhu piramide koji pobira pare od google adsense te neprocijenjivo vrijeme od vas nekoliko bogčeka.

GET A JOB!!! A REAL JOB!!!

Regularni forumas Avatar od korisnika martin999
    Datum registracije
    09-07-07
    Poruka
    229
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Ineluki Pogledaj Poruke

Općenito... Jednostavno ne shvaćam ljude koji provedu i po 2-3 sata dnevno na ovakvim glupostima i zarade koji dolar. Da to vrijeme provedete u učenju npr. web dizajna ili programiranja za godinu dana mogli biste odvoriti npr. vlastitu tvrtku koja će nuditi usluge web dizajna isključivo putem interneta. Naravno nakon nekoliko godina u svoju tvrtku uključiš nekoliko programera koji će također putem interneta raditi za tebe... Itd. Onda nadalje, ti lijepo sjediš u naslonjaču listaš narudžbe klijenata i pričaš sa svojim glavnim programerom putem Skypea za koliko para budete ove klijente obrstili.. E pa ja bih to nazvao zarada putem interneta...

A ovo što vi navodite to je čisti placebo iliti bliže vama (ono što vam svi stalno tule, na svim mogućim i nemogućim forumima te blogovima) to je scam. Scam u smislu da vi radite za nekoga na vrhu piramide koji pobira pare od google adsense te neprocijenjivo vrijeme od vas nekoliko bogčeka.

lijepo receno, nemoze bit tocnije

Starter
    Datum registracije
    29-09-08
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Poštovanje!
    Ne želim se niti svadjati niti se uopće raspravljai. Međutim, ja sam redovita studentica i većinu vremena provodim učeći tako da mislim da je surf po netu i klikanje ovih reklama zapravo 'ispusni ventil' i radim to za svoj gust. ne zivim na ledjima staraca i ne zafrkavam se okolo..moj faks nema veze sa racunarstvom tako da ne vidim potrebu da se usavrsavam u podrucju internet zarade.barem ne zasad.plan mi je ostat u svojoj struci..do onda,klikat cu po reklamama i nebi htjela da nas se proziva i govori da bi to vrijeme mogli pametnije iskoristit.to je moje slobodno vrijeme i sa njim cu da radim sto god pozelim..

Početnik
    Datum registracije
    03-11-08
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

[QUOTE=perkele;1187349]nek mi neko ko je to probao molim vas javi jel to samo laz ko i vecina takvih stvari (hr-program il tak nesto)....ljudi ostavljau komentare na tom forumu sa izvanrednim rezulkatima, brzim zaradama itd...zvuci prelagano..uostalom pise da je broj knjiga ogranicen na 500 a moze se stalno narucivat, drugo- komentari na tom forumu se stalno brisu (!??!) molim nekog ko e to probao da mi kaze jeli to istina,iskereno, ako je, mislim da vise nitko u hrvatskoj nebi radio posten posao...pliz neki pametan odgovor[/QUO

Ako želite knjigu hr-program pišite mi na email odnosno neznam dali se smije staviti link za download ovdje, knjiga je sa creckom i to besplatno

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Nowhereman
    Datum registracije
    21-03-08
    Starost
    31
    Poruka
    710
    Liked
    0 times

ma daj molim vas!!!!! lik je prevarant!!

ako administracija foruma dozvolja ja cu vam dati link za BESPLATNI download ove knjige pa neka se narod uvjeri da je to bezveze i da je mogucnost zarade putem toga=nuli!!!!
    He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
    making all his nowhere plans for nobody.

Starter
    Datum registracije
    08-09-08
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

Lik je snalažljiv i to je sve. Nikoga on ne tjera da kupi knjigu.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Nowhereman
    Datum registracije
    21-03-08
    Starost
    31
    Poruka
    710
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: ExFlex Pogledaj Poruke
    Lik je snalažljiv i to je sve. Nikoga on ne tjera da kupi knjigu.
    kako mozes tako nesto reci? snalazljiv? sta pod time sporazumijevas??

pa gle nisu svi spretni da bi skuzili da je ta njegova knjiga iluzija koja ne vodi nicemu...procitao sam je u preskocima i u njoj pisu samo nacini zarade kao sta su affiliate, adsense i slicna sranja od kojih vjerujem da jos niko nije zaradio soim onih sta su to izmislili!

al ok, sve je legalno, nema nikakvog krsenja zakona sta se knjige tice ako gledas sa tvoje strane..tip objasnjava nacine zarade na netu, ali moras imati na umu da on tu knjigu nije napisao vec ju je preveo sa engleskog na hrvatski...znaci nema nikakvih autorskih prava, nema prava preprodaje te knjige....isto ko da ja sad pocnem dijeliti link di ce ljudi skidati tu knjigu i naplacivati 50kn umjesto koliko vec kosta..

treba lika nekako srediti jer prodaje maglu ljudima, i to pogotovo ljudima koji su u krizi i koji jos lakse nasjedaju na takve glupe price!
    He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
    making all his nowhere plans for nobody.

Starter
    Datum registracije
    08-09-08
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Nowhereman Pogledaj Poruke
    kako mozes tako nesto reci? snalazljiv? sta pod time sporazumijevas??

pa gle nisu svi spretni da bi skuzili da je ta njegova knjiga iluzija koja ne vodi nicemu...procitao sam je u preskocima i u njoj pisu samo nacini zarade kao sta su affiliate, adsense i slicna sranja od kojih vjerujem da jos niko nije zaradio soim onih sta su to izmislili!

al ok, sve je legalno, nema nikakvog krsenja zakona sta se knjige tice ako gledas sa tvoje strane..tip objasnjava nacine zarade na netu, ali moras imati na umu da on tu knjigu nije napisao vec ju je preveo sa engleskog na hrvatski...znaci nema nikakvih autorskih prava, nema prava preprodaje te knjige....isto ko da ja sad pocnem dijeliti link di ce ljudi skidati tu knjigu i naplacivati 50kn umjesto koliko vec kosta..

treba lika nekako srediti jer prodaje maglu ljudima, i to pogotovo ljudima koji su u krizi i koji jos lakse nasjedaju na takve glupe price!
    Pa mogao je bilo tko od nas prevesti tu knjigu i zarađivati, ali nismo se sjetili a on je i sada zarađuje.

On nikome nije slao na kućnu adresu nikakva sranja kao što neki rade, samo je napravio stranicu i ponudio knjigu. Na svakome od nas je da odlučimo želimo li kupiti ili ne.

Možda ima puno hrvata koji ne znaju engleski i on im je samo 'pomogao' da se upoznaju sa nekim načinima.

Ljudi moraju nekako opravdati svoju glupost kada su dali novac pa onda napadaju i krive sve osim sebe.

A uvijek će biti lakovjernih ljudi koji nikako da nauče da novac ne pada s neba.

Regularni forumas
    Datum registracije
    12-09-07
    Starost
    26
    Poruka
    91
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Ineluki Pogledaj Poruke

A ovo što vi navodite to je čisti placebo iliti bliže vama (ono što vam svi stalno tule, na svim mogućim i
    nemogućim forumima te blogovima) to je scam. Scam u smislu da vi radite za nekoga na vrhu piramide koji pobira pare od google adsense te neprocijenjivo vrijeme od vas nekoliko bogčeka.

Ali ljudi nekuze i misle kako ce zaraditi 1000 dollara mjesecno,dnevno..
    Kazu da Web Developer zaradjuje dobro odnosno fine pare
    Hali Gali Halid - Hajde da se drogiramo
    http://www.youtube.com/watch?v=GOYwZ3_eRjA

Hocu i ja da se malo smijem

Početnik
    Datum registracije
    03-11-08
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

napravio sam creck za hr-program zato što vat broj nije uvijek siguran uplodao sam na rapidshare i bitenovu slao sam ljudima koji su tražili od mene knjigu i od njih 108 još dan danas nisu ništa zaradili, neki trikovi su djelotvorni 100% zato ovu knjigu nije loše imati pa ko želi neka si skine ovdje http://www.youtube.com/watch?v=uvhS-uwAdN0

sa strane je dovnload sa rapidshare ,lik je snalažljiv i dan danas dobro zarađuje, susjedu sam nudio knjigu besplatno a on je odbio, prošli ponedjeljak su njih trojica susjeda i jedan dečko pohvalili kako su kupili eBook o internet zaradi ali nisu znali otvoriti knjigu pa sam im pomogao a radi se o istoj knjizi koju sam im ja nudio besplatno. ZAKLJUčAK - ljudi misle da sve što je besplatno nevalja pa zato i dalje ostaju glupi zato će se ova knjiga i dalje dobro prodavati jer svakim danom sjeda neki novi klinac za komp koji želi zaraditi za džeparac i zato "KUPUJTE SAMO NAJSKUPLJE"$????

DOWNLOAD
    http://www.youtube.com/watch?v=OcJCkwa4Adc
    Tko hoće neka si skine do nedjelje 15.02 tada gasim rapidshare za dovnload.

Lajkaj nas na Facebooku