ajmo vidjeti ima li neki forumaš koji je zaradio neku lovu od toga ili svi još čekaju pare.....naravno neka postaju i neke dokaze da se bolje uvjerimo
Raspravljate o temi Hr Program - Internet Zarada u Internet forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Pravi autor: martin999 Evo da pojednostavim. Stara mi je naletjela na tu stranicu i htela je moje misljenje o tome, ...
Zadnji Uredio fat_boy_slim : 03-07-11 u 18:49
ajmo vidjeti ima li neki forumaš koji je zaradio neku lovu od toga ili svi još čekaju pare.....naravno neka postaju i neke dokaze da se bolje uvjerimo
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
A jel mogu ja zasadit krompir na toj E-republici, sad je baš sezona za sadnju, jedno 50 kg bi bilo dosta, ako nije problem![]()
Evo da se ubacim. je dobra stranica na kojoj se može zaraditi za kafu. Nije ništa posebno teško za napraviti, ali ako imate volju i izdvojite sat vremena na dan, možete biti plaćeni i oko 10 kn za taj sat vremena rada. Najbolje od svega što radite od doma.
Zadnji Uredio fat_boy_slim : 03-07-11 u 18:50
10 kuna za 1h najbolje?
To je kao da kažeš da je brzo preći 100m za 2 minute, a Bolt trči ispod 10 sekundi. To je dobro za onoga tko pojma nema, ja osobno poznajem ljude koji zarađuju 5K$/dnevno.
Ali nemojte misliti da su oni samo sjedili kući i da je to došlo samo od sebe. Godine učenja, rada i ulaganja su potrebne. Ali recimo ovako za nekoga tko želi zaraditi pristojnu plaću postoje provjerene metode. Ništa od ovoga dosada navedenog u ovoj temi.
Novac se pravi e-mail marketingom + affiliate marketing. To je ako stojiš imalo dobro sa engleskim i poželjno copywritingom.
Malo ću parafrazirati gore navedene pojmove i plus par osnova. U posao na internetu ulazite kada napravite vlastiti web sajt, prvi novac dolazi od klikova na oglase na sajtu tipa AdSense (Google oglasi). Ako svoj web sajt dobro reklamirate i imate kvalitetan i unikatan sadržaj i dobro ga optimizirate za internet pretraživače (Google, Yahoo) imati ćete vrlo dobru posjećenost. Idući cilj vam je konvertirati promet/posjetitelje u novac. Znači prvi prihod je od reklama na stranici, a drugi od affiliate prodaje. Što je to? Postoje stranice (ClickBank npr.) na koje se registrirate, odaberete proizvod koji ćete reklamirati i od svake prodaje dobivate proviziju (20-70%!), naravno proizvod reklamirate na svojim web stranici/stranicama.
Gdje se tu uklapa E-mail marketing? Vi želite zadržati posjetitelje i nakon što napuste vašu web stranicu - to radite tako što gradite mailing listu. Na stranici postavite obrazac putem kojeg se posjetitelj može (besplatno) pretplatiti na primanje novosti i obavještenja s vašeg sajta. Kada imate dobru mailing listu, ljudi koji često kupuju online samo im šaljete ponude i proizvode putem e-maila. Oni kupe proizvod - vi dobijete proviziju $$$.
Na vama je koliko ćete raditi, koliko ćete biti dobar prodavač i kako ćete dobro optimizirati svoju stranicu i kakav će vam sadržaj biti. Ima tu još mnogo faktora koji će na kraju utjecati na vaš prihod od svega toga. Sve se svodi na konstantno učenje i rad, rad, rad. Ali ovo je ugrubo način kako zaraditi. PROVJERENO I BEZ PREVARA.
Da sve to postignete morate imati ove vještine:
- izrada web stranica (PHP, CSS i HTML)
- web i grafički dizajn (logo, banneri, e-posteri, buttons, web elementi)
- osnove marketinga
- internet marketing (AdWords, SEO, link buildng, E-mail)
- morate znati šta je PPI, PPC, CPA i CPL itd.
- morate imati sredstva online plaćanja i primanja novca (PayPal, AlertPay, MoneyBookers)
Eto to su samo neke osnove. Potrebno je mnogo vremena da bi se samo to svladalo. I ako slučajno opet naletim na neku budalu da mi kaže da je lako zaraditi na internetu glavu ću mu slomit!![]()
![]()
Zadnji Uredio fat_boy_slim : 03-07-11 u 18:51
Blog o online zaradi - www.mrova.com
Osobno mišljenje o toj knjizi je vrlo nisko iz razloga da sam na netu malo duže, podosta potrošio na slične e-knjige pa mi ona knjiga baš i nije pretjerano otvorila oči.
Opet da ste novi u internet marketingu, ona knjiga vam može dati par caka koje vam same nikad ne bi pale na pamet. Da li tih par caka vrijedi tih novaca to je opet od osobe do osobe.
Ja znam potrošit i 50$ na neku e-knjigu i ako skužim jednu novu stvar kako zaradit lovu, povečat broj posjeta na stranici i sl. meni taj novac nije bačen. Ali to sam ja
Ne znam zašto ljudi tako loše gledaju na te e-knjige kada danas svaka informacija košta. Svakodnevno trošimo novce na novine, internet, televiziju, radio, školovanje, tečaje i to zato jer želimo dobiti nove informacije ili novo znanje. Isto sranje al drugo pakovanje su e-knjige.
Love na netu ima, da se zaraditi na mnoge načine ali bez nekog znanja i dosta truda nema ništa. Ima možda koja kuna na kraju mjeseca ali to je po meni smijeh.
Tu je riječ o tome da vi na određenim sajtovim (koje ću uskoro navesti) obavljate neke sitne posliće poput recimo "lajkanja" stranica ili grupa na Facebook-u, pisanja komentara na blogovima, pisanje forum postova, pisanje cjelovitih članaka, social bookmarkinga, registriranja korisničkih računa na određenim sajtovima ili pak puko upisivanje podataka. Zadaci se kreću od onih za koje dobijete 5-10 centi ($) pa sve do nekih od kojih zaradite i po 2-3 dolara za nekoliko minuta posla. Ovisi o vrsti zadatka, težini i obujmu posla.
Pa da ne duljim više, evo sajtova na kojima možete to raditi.
- osobno isprobao, isplata sigurna, onda prešao na neke druge stvari. Iako ništa nije 100% sigurno, ja mogu reći da osobno garantiram za ovaj sajt.
- šalju ček kada se zaradi 50$, nisam osobno isprobao ali znam da isplaćuju.
- osobno isprobao, domaća stranica, isti princip kao i Microworkers.
Zadnji Uredio fat_boy_slim : 03-07-11 u 18:51
Blog o online zaradi - www.mrova.com
daj još jednu, da imaš hot streak![]()
a da imaš 3 za redom, jel nije to hot streak![]()