| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Informatička edukacija u Hrvatskoj u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav svima! Evo, nakon tri mjeseca bete konačno sam finalizirao sajt posvećen informatičkoj edukaciji u hrvatskoj Ukratko, odlučio sam napraviti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-05-07 Godina: 27
Poruka: 10
![]() | Informatička edukacija u Hrvatskoj Pozdrav svima! Evo, nakon tri mjeseca bete konačno sam finalizirao sajt posvećen informatičkoj edukaciji u hrvatskoj Ukratko, odlučio sam napraviti site na kojem možete pronaći sve informatičke tvrtke i njihove seminare, odnosno verificirane programe obrazovanja (upisuju se u radnu knjižicu). Upravo je izašla iz beta verzije, pa se zna pojaviti još koji bug. Svakako - apsolutno SVI komentari su dobrodošli :-) Jako cu cijeniti vase misljenje... Dakle, IT edukacija - informatička edukacija u Hrvatskoj P.S. ne, stranica nije plagijat sajta Edukacija.hr već je samo napravljena na istom engine-u :-) P.P.S. da, stranica izgleda isto kao i Poslovni-software.com, ali to je napravljeno namjerno, radi prepoznatljivosti "branda"
__________________ Polugoli komadi :-) Zadnji Uredio piyda : 28-02-08 u 14:25. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Administrator Datum registracije: 20-08-07 Godina: 24
Poruka: 74
![]() | Re: Informatička edukacija u Hrvatskoj Lijepo, lijepo, samo da su boje malo ljepše ![]() Koji su planovi dalje, hoće li biti kavih popusta na stranici ili samo listing?
__________________ "Normal" is what everyone else is, and you are not. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Informatička edukacija u Hrvatskoj Što fali bojama? Koje predlažeš umjesto ovih? Što se tiče planova, mislim da ću prvo malo proraditi na SEO optimizaciji... A popusti? Pa to ovisi o obrazovnim ustanovama. To bi trebalo dogovoriti sa svakom posebno...
__________________ Polugoli komadi :-) |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Ja sam vec mislio da ces reci da ti se svidja monitor.hr :-) Što? Nema više komentara na ovu stranicu? Što to znači da je savršena? ![]()
__________________ Polugoli komadi :-) Zadnji Uredio _Aris_ : 03-03-08 u 16:47. |
| | |
![]() |
| Tagovi: edukacija, informatika, obrazovanje, seminar, tecaj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:56.