| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Internet veza u Tehnologija i Tehnika forumu; Koristim MAX - ADSL i često mi veza pukne, mislio sam da je stvar routera ali promjenio sam i njega i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Internet veza Koristim MAX - ADSL i često mi veza pukne, mislio sam da je stvar routera ali promjenio sam i njega i bežični onaj prijemnik ( D - Link ) i nastavilo se, i kada sam nazvao službu za korisnike, rekli su mi da je problem u mom računalu, a znam da nije tako jer sam viđao po forumima slične probleme. Ima li netko takav problem , i jel zna tko rješenje? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Internet veza Meni ponekad bez veze pukne veze s playtoyem. Inače mi je veza pucala dok nisam presložio brzine pristupa unutar LAN-a. 3 kompa žicom i jedan wirelesom s torrentima i rapidshareom. Da li si zaštitio wireless? Možda ti se netko izvana ubacuje?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Internet veza bsaric - nisam to pokušavao, mogu jedino kod starog vidjeti, ali čisto sumnjam da je to problem, jer nisam jedini koji ga ima a svi imaju različite konfiguracije... @ Maslov - zaštićen mi je wireless lozinkom, i to dosta teškom i dugačkom, tako da sumnjam da može bilo tko upasti a i u susjedstvu ne živi nitko dovoljno sposoban da to napravi... A kako misliš otkad si podesio LAN, možeš li mi možda pojasniti da probam i ja... Inače, imam ZyXEL Router, potpuno nov i D - Link Adapter na koji koristim svoje računalo... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-10-07 Godina: 19
Poruka: 37
![]() | Re: Internet veza Ee, tak se i meni dešavalo zadnjih 2 mjeseca, prvo sam mislil da je problem v liniji, al nije bil, došo lik i zamijenil splitera, i opet puca, i onda je otišel v tu centralu za đurđevac (pošta) i tam je nekaj kontakte očistil, i dela sad, a morti je bilo neko nevrijeme pa možda zbog toga ti... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Internet veza Jbt sad mi još više puca veza, nemam pojma šta je s time, stvarno mi je više pun *****, kad već plaćam pa daj mi kvalitetnu uslugu a ne vječito KRŠ... Stalno mi traži Wireless, kad nađe radi ovisno kada koliko ( sat, dva ili minuta ) i onda opet pukne...ima li tko rješenje? |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Starter | Re: Internet veza Citat:
on ima zyxel bezicni isto kao i ja, samo sto se on spaja bezicnim putem preko D-Linka a ja zicno Njemu nekad puca veza svake minute dok meni rai sve u redu.Sumnjam da je rijes o Routeru nego vec o D-Linku i jacini signala! Jer kad sam bio kod njega s laptopom koji ima Wireles karticu i kad sam se spojio na njegov router odmah u blizini, a vez je bila 100% nije nista pucalo(doduse bio sam spojen 30 min)
__________________ STS-the best game ever | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-08-07 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 36
Poruka: 57
![]() | Re: Internet veza Čuo sam da je zyxel imao problema oko podešavanja routera s linkom na kompiću, pa su umjesto toga stavili D-link, i onda je nakon toga šljakalo poprilično. Možda da probaš posuditi od nekoga D-link router, pa ćeš vidjeti, možda ovo jeftino sranje od zyxel-a ne šljaka kako bi trebalo. Pokušaj. ![]()
__________________ WIZARDS IS MAGIC EVERYTHING IS POSSIBLE |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:52.