Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Internet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Internet Raspravljate o temi Internet veza u Tehnologija i Tehnika forumu; Koristim MAX - ADSL i često mi veza pukne, mislio sam da je stvar routera ali promjenio sam i njega i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-06-08, 10:19   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-06-08
Godina: 18
Poruka: 145
Supremeus se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Supremeus
Internet veza

Koristim MAX - ADSL i često mi veza pukne, mislio sam da je stvar routera ali promjenio sam i njega i bežični onaj prijemnik ( D - Link ) i nastavilo se, i kada sam nazvao službu za korisnike, rekli su mi da je problem u mom računalu, a znam da nije tako jer sam viđao po forumima slične probleme.
Ima li netko takav problem , i jel zna tko rješenje?
Supremeus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-08, 10:28   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-11-07
Godina: 25
Poruka: 65
bsaric se izdvaja iz mase
Re: Internet veza

Možda da probaš obrisati cijeli komp i sve nanovo instalirati?
bsaric je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-08, 10:34   #3 (permalink)
Regularni forumas

Jesam, dodavao sam i Internet Accelerator, OPEN DNS, Google Accelerator, sve živo, ali veza stalno puca...
Supremeus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-08, 12:02   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-11-07
Godina: 25
Poruka: 65
bsaric se izdvaja iz mase

Jel imaš kojeg frenda koji ima mogućnost MAX ADSL, probajte si zamijenit kompove i sve, pa ćeš vidjet da li će ti pucat veza ako ćeš imat njegov komp i opremu.
bsaric je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-08, 12:15   #5 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,424
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Meni ponekad bez veze pukne veze s playtoyem.
Inače mi je veza pucala dok nisam presložio brzine pristupa unutar LAN-a. 3 kompa žicom i jedan wirelesom s torrentima i rapidshareom.
Da li si zaštitio wireless? Možda ti se netko izvana ubacuje?

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-08, 13:09   #6 (permalink)
Regularni forumas

bsaric - nisam to pokušavao, mogu jedino kod starog vidjeti, ali čisto sumnjam da je to problem, jer nisam jedini koji ga ima a svi imaju različite konfiguracije...

@ Maslov - zaštićen mi je wireless lozinkom, i to dosta teškom i dugačkom, tako da sumnjam da može bilo tko upasti a i u susjedstvu ne živi nitko dovoljno sposoban da to napravi...
A kako misliš otkad si podesio LAN, možeš li mi možda pojasniti da probam i ja...
Inače, imam ZyXEL Router, potpuno nov i D - Link Adapter na koji koristim svoje računalo...
Supremeus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-08, 10:54   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-10-07
Godina: 19
Poruka: 37
Dajrakije se izdvaja iz mase

Ee, tak se i meni dešavalo zadnjih 2 mjeseca, prvo sam mislil da je problem v liniji, al nije bil, došo lik i zamijenil splitera, i opet puca, i onda je otišel v tu centralu za đurđevac (pošta) i tam je nekaj kontakte očistil, i dela sad, a morti je bilo neko nevrijeme pa možda zbog toga ti...
Dajrakije je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-08, 18:16   #8 (permalink)
Regularni forumas

Jbt sad mi još više puca veza, nemam pojma šta je s time, stvarno mi je više pun *****, kad već plaćam pa daj mi kvalitetnu uslugu a ne vječito KRŠ...
Stalno mi traži Wireless, kad nađe radi ovisno kada koliko ( sat, dva ili minuta ) i onda opet pukne...ima li tko rješenje?
Supremeus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-08-08, 14:31   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-03-08
Poruka: 21
Jawaracing se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Jawaracing

Citat:
Pravi autor: Supremeus Pogledaj Poruke
Jbt sad mi još više puca veza, nemam pojma šta je s time, stvarno mi je više pun *****, kad već plaćam pa daj mi kvalitetnu uslugu a ne vječito KRŠ...
Stalno mi traži Wireless, kad nađe radi ovisno kada koliko ( sat, dva ili minuta ) i onda opet pukne...ima li tko rješenje?
Mojem frendu također to radi
on ima zyxel bezicni isto kao i ja, samo sto se on spaja bezicnim putem preko D-Linka a ja zicno
Njemu nekad puca veza svake minute dok meni rai sve u redu.Sumnjam da je rijes o Routeru nego vec o D-Linku i jacini signala!
Jer kad sam bio kod njega s laptopom koji ima Wireles karticu i kad sam se spojio na njegov router odmah u blizini, a vez je bila 100% nije nista pucalo(doduse bio sam spojen 30 min)
Odgovori sa citatom
Star 18-08-08, 21:48   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-08-07
Godina: 36
Poruka: 57
alkaloid se izdvaja iz mase

Čuo sam da je zyxel imao problema oko podešavanja routera s linkom na kompiću, pa su umjesto toga stavili D-link, i onda je nakon toga šljakalo poprilično.
Možda da probaš posuditi od nekoga D-link router, pa ćeš vidjeti, možda ovo jeftino sranje od zyxel-a ne šljaka kako bi trebalo. Pokušaj.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114