| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi interntet kupovina u Tehnologija i Tehnika forumu; evo posto nema bas nekog podforuma za to, postat cu ovu temu ovdje. zanima me dali je neko kupova nesto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 28
Poruka: 212
![]() | interntet kupovina evo posto nema bas nekog podforuma za to, postat cu ovu temu ovdje. zanima me dali je neko kupova nesto u inozemstvu(europe) preko neta i kako to ide, koliko se placa prijevoz robe, carina,pdv...povrat poreza..i da li se može platiti samo preko kartice ili i preko naloga u banci? trebao bi kupiti novu ceradu za auto koja kosta oko 170 €uroniksa...
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-11-07 Lokacija: Samobor Godina: 25
Poruka: 67
![]() | Re: interntet kupovina Ja kupujem često, ali većinom stvari koje se ne dostavljaju. Uglavnom karticom je najjednostavnije iako možeš uplatiti i preko banke deviznim nalogom, dovoljno je otići do banke sa podacima kome treba novac uplatiti, to sam osobno već radio. Što se tiče dostave to stiže na carinu gdje se pregledava i najvjerojatnije ćeš platiti neki porez. Za to bih ti preporučio da nazoveš carinarnicu u Zagrebu, sve će ti reći. |
| | |
![]() |
« Tattoo Stranice
|
(E)lephant »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:14.