| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Iskon adsl u Tehnologija i Tehnika forumu; Ako mi tko moze odgovorit na par pitanja!!Hitno je!! Gdje mogu narucit Iskon adsl i koliko moram cekat da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Iskon adsl OVDJE Odaberi varijantu, ispuni obrazac i faksiraj ga. A mozes i direktno preko telefona ili u obliznjem centru. Sve ti tamo pise. Za cekanje ovisi gdje zivis.
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Iskon adsl Neznam bas dal ces ga gore imat, nije tako rasiren po Hrvatskoj. Preispitaj svoj telefonski broj da li ti podrzava tu uslugu. Sto se tice cekanja "službeno" je maksimalno vrijeme nekih mjesec dana. Makar je najbolje faksirat zahtjev na određeni broj te nazvat drugi dan službu za korisnike i pitat ih da li su dobili zahtjev i kad bi to trebalo biti isporuceno. Ja sam imao sa maxadsl-om zajebancija da sam htio poludit. 3 mjeseca sam se jebo s tim i zivko ih svako malo i uvijek se nasao neki problemcic dok nisam povukao veze pa mi je doslo drugi dan. Sto se tice Iskona najblize ti iz iskustva mogu rec za iskonov xxladsl frend ga je ceko 2 tjedna. Al ih je sve jedno za tako "kratki period" morao zivkat i zalit se. Al opet to je sa moje strane . Znam hrpu ljudi koji su dobili poziv drugi dan i treci dan doslo.
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:14.

. Znam hrpu ljudi koji su dobili poziv drugi dan i treci dan doslo.