| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Iskon- povoljno i brzine do 10 mbit... u Tehnologija i Tehnika forumu; Do10 | Iskon - broadband telekom za sve vrijedi flat rate čekam t-com kaj bu reko do kraja mjeseca i ak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Iskon- povoljno i brzine do 10 mbit... Do10 | Iskon - broadband telekom za sve vrijedi flat rate čekam t-com kaj bu reko do kraja mjeseca i ak nebu reagirali prekidam suradnju s njima i idem na ovo... ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Iskon- povoljno i brzine do 10 mbit... ti znaš da T-com vlasnik Iskona? ![]() ovo su uveli čisto da pomrse račune Optimi, Amisu i ostalima koji su počeli skupljat nove korisnike ... mene zanima koja je minimalna brzina po kojoj ide ... jer oni ne garantiraju 10 Mbita, nego "do 10 Mbit, ovisno koliko može" ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Iskon- povoljno i brzine do 10 mbit... Meni je istekao ugovor s T-comom, i sad mogu ponovo birati poslužitelja. Iskon navodno ne postoji u Brodu, mjesečna potrošnja mi je uvijek iznad 10 G, i rado bi uzeo Iskonov Flat za 200,oo kn mjesečno. Što nude drugi operateri?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iskon- povoljno i brzine do 10 mbit... Ovo za 200 kn je dobra ponuda, samo kaj sam ja potpisao ugovor s vragom na 2 god ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned | Re: Iskon- povoljno i brzine do 10 mbit... ja mogu nažalost samo od vraga uzet DSL ... 95% Vrapča može uzet od koga oće, ali ja sam naravno u onih 5% koji mogu sami sebi turat nešto odostraga ... zvao sam sve žive i mrtve pruužatelje usluga i nada .. nula .. ništa ... ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Iskon- povoljno i brzine do 10 mbit... Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: brzine, iskon, mbit, povoljno |
« WHM
|
Mozilla add-ons »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |