| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Jel ja to zhivim u 8. st? u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav, evo da ja sa vama ljepo podjelim svoj problem, pa che mi mozhda i neko moch napokon pomoch. Naime, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Jel ja to zhivim u 8. st? Pozdrav, evo da ja sa vama ljepo podjelim svoj problem, pa che mi mozhda i neko moch napokon pomoch. Naime, problem je taj da nemogu imat adsl, odnosno fixnu liniju. Pokushavao sam uzet broj preko Iskona, preko Amisa koji mi je tvrdio da ima vlastitu infrastrukturu i nema veze se t-comom, trazio sam i fixnu liniju od T-coma, no medutim odgovor je uvijek bio isti, a to da se parica nemoze dodjeliti jer nema slobodnog mjesta na centrali rudesh. E sad meni je vech prekipilo. Zivim u jebenom glavnom gradu Republike Hrvatske, i nemogu imat adsl i fixnu liniju, a ljudi iz, male mlake, odre,blata, shpishic bukovice surfaju ljepo adslom. Jel oni lagano vech rade budalu iz mene? I iskon kad mi je rekao da je zahtjev odbijen od strane t-coma rekli su mi da jedino shta mi ostaje je to da naruchim fixnu liniju direktno od t-coma, ista stvar je bila i sa Amisom. Amis sam kotaktirao poslje iskona, i u meduvremenu sam podnio zahtjev za liniju direktno od tcoma, ali ljudima se valjda neda radit tako da taj zahtjev nisam niti dobio poshtom na potpis. Jel oni meni pokusavaju rech da ja u 21.st nemogu imat "net" doma kao i svi normalni ljudi? Ako nema mjesta na cenrtali, shta tcomu nije u interesu da dobe korisnika i da se ta jebena centrala proshiri? Ljudi vech sam lud, jel imate kakvu ideju shta da napravim, zhivchi su mi na kraju. Aj hvala unaprijed
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel ja to zhivim u 8. st? kao prvo nije ti baš ok taj tvoj ton u tome kao ti u Zagrebu nemaš, a imaju oni iz malih mjesta. Pa šta su ti ljudi manje vrijedni ili bi trebali dobivati usluge iza tebe jer si ti iz glavnog grada ? Hrvatska je Hrvatska a ne samo ZagrebA sad ono glavno, ako te već ne mogu spojit na žične fiksne linije uzmi Vip homebox i riješena stvar. U Zagrebu si, tamo je potpuno pokriven signal za to a kad fiksna bude moguća onda se prebaci. P.S. Tesla je puno toga izumio oko elektronike a nije bio iz Zagreba, pa to je nemoguće ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:32.

Hrvatska je Hrvatska a ne samo Zagreb