| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi kaje s googlom u Tehnologija i Tehnika forumu; kaje s googlom? yahoo radi trazilica ne radi..sve pokrepalo..ili je to do t-coma??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: kaje s googlom Nije, nešto krepava gugl izgleda, sve ostalo radi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: kaje s googlom onda je t-lop jer meni još ne radi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-02-08 Godina: 33
Poruka: 2
![]() | Re: kaje s googlom Bok, Vuks! I ja isto dozivljavam. Na T-com liniji u blizini Splita. Neki sajtovi rade, neki ne. Google malo radi, malo ne radi. Subdomeni najcesce ne rade. Isto sa Yahoo-om, yahoo.com radi, ali recimo smallbusiness.yahoo.com ne radi. Ima li jos tko tko dozivljava nesto slicno? Vec kontam da nije al-Qaeda napala Internet, haha. Cekam vec pola sata na T-com-ovu sluzbu za korisnike da se jave. Da bar malo variraju muziku, lakse bi se izdrzalo. ![]() Radi, radiiii... Bez sale, ovo je veliki lapsus. Pa ne moze to tako, dragi moj T-com. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-02-08 Godina: 33
Poruka: 2
![]() | Re: kaje s googlom Evo ovako, javio se Adrijan i kaze da su primjetili da T-com internet ne radi u potpunosti na nekim mjestima u Hrvatskoj. Kaze "da ce biti otklonjeno u najbrzem mogucem roku." Ne znaju je li lokalno (samo RH) ili je prostoprosireno. Ne znaju sto je uzrok. Ne znaju da li se slicno desava i nekim drugim mrezama. O al-Qaedi nisam pitao. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Veteran | Re: kaje s googlom Trenutno se ista stvar dešava i meni ![]() Google i neke druge stranica ne rade a neke rade, kao ovaj forum npr. ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: kaje s googlom Meni sad jedno vrijeme google uopće nije radio, a forum je radio skroz usporeno. Onda je na jedno 10 minuta sve radilo kako treba, a trenutno mi ne radi google, a sve ostalo je normalno ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:24.

... Nisam na t-scumu nego preko kablovske...