Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Internet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Internet Raspravljate o temi Kako na net - a very dumb question u Tehnologija i Tehnika forumu; Zanima me kako se vi, uobičajeni korisnici priključujete na net? Tj. koliko shvaćam u taskbaru bi mi trebala biti neka ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-12-07, 01:38   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-08-07
Godina: 27
Poruka: 11
11:44 se izdvaja iz mase
Kako na net - a very dumb question

Zanima me kako se vi, uobičajeni korisnici priključujete na net? Tj. koliko shvaćam u taskbaru bi mi trebala biti neka ikonica za to? Ja jednostavno uključim / isključim kabl struje za modem iz utičnice - ali volio bih znati ima li što praktičnije od ovog mog riješenja iz kamenog doba...
11:44 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 01:40   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 19
Poruka: 6,430
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Re: Kako na net - a very dumb question

se ti zajebavaš ili ?

pa imaš konekciju napravljenu,samo connect/disconnect i to je to.

a i kako ideš na net ako to neznaš ni to mi nije jasno

ma ovo je zajebancija ne može bit istina

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 01:42   #3 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,161
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: 11:44 Pogledaj Poruke
Zanima me kako se vi, uobičajeni korisnici priključujete na net? Tj. koliko shvaćam u taskbaru bi mi trebala biti neka ikonica za to? Ja jednostavno uključim / isključim kabl struje za modem iz utičnice - ali volio bih znati ima li što praktičnije od ovog mog riješenja iz kamenog doba...
Nema... svi to radimo... ja sam si ugradio prekidač od lampe na taj kabel da se ne moram spuštati ispod stola, to ti je malo elegantnije riješenje...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 01:43   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 19
Poruka: 6,430
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Nema... svi to radimo... ja sam si ugradio prekidač od lampe na taj kabel da se ne moram spuštati ispod stola, to ti je malo elegantnije riješenje...

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 04:33   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-08-07
Godina: 27
Poruka: 11
11:44 se izdvaja iz mase

Ne, ne zezam se - pitam jer kod mene nema te conn/disc ikone u takbaru, a ne znam gdje se nalazi (u control panelu valjda?)...
11:44 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 11:09   #6 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Poruka: 4,161
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Start-Control Panel-Network Connections i napravi shortcut konekcije na desktop... to je to...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 11:41   #7 (permalink)
Kos
Regularni forumas

Datum registracije: 10-12-06
Poruka: 188
Kos se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kos

ovo je preglupo da bi bilo istinito
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 11:46   #8 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 5,186
gggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

A možda on ima onu stalnu konekciju... Čim upali komp da je odma spojen na net....
We're going home with the championship.
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103