| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi kako napraviti forum na svojoj stranici ? u Tehnologija i Tehnika forumu; molim da mi objasni netko ko ima s tim iskustva hvala... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-05-08
Poruka: 14
![]() | Re: kako napraviti forum na svojoj stranici ? Skineš phpBB3 ili kupiš vBulletin Board te instaliraš skriptu na server koji ima podršku za php i mysql. Nakon što downloadaš phpBB3 (ili kupiš vBB) pročitaš readme file i pratiš upute. Jako je jednostavno... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-07-08
Poruka: 2
![]() | Re: kako napraviti forum na svojoj stranici ? Bas i ja trazim kako da napravim forum a posto nisam nesto vican php, sql i ostalim tehnologijama na kraju sam se odlucio na uputstvo sa magazina pocetnik: http://www.pocetnik.com/kako-napraviti-internet-forum Sve je proslo glat i za koji dan cu vam postaviti link do svog licnog foruma pa cemo da ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06 Godina: 21
Poruka: 80
![]() | Re: kako napraviti forum na svojoj stranici ? Citat:
__________________ progressiva.. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kako napraviti forum na svojoj stranici ? Ako imas na svome hostu cpanel onda preko fantastica to jako brzo ide a ako se ipak odlucis za manualnu instalaciju odnosno upload softwarea foruma kojeg si uzmes, kupis ili sto vec onda ti je to malo kompliciranije jer moras raditi i bazu za forum i uploadati soft na svoj ftp! |
| | |
![]() |
| Tagovi: forum |
« Internet veza
|
trackeri »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:35.

pa cemo da