| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Kako napraviti radio stanicu u Tehnologija i Tehnika forumu; eto ako neko zna nek javi, mislim da bi bas bilo fora imat radio stanicu pa ko zna nek podijeli ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kako napraviti radio stanicu Citat:
![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 179
![]() | Re: Kako napraviti radio stanicu Citat:
ak je autor teme mislio na radio stanicu putem određenih frekvencija onda treba vjerojatno odašiljač a sad da se radio stanice mogu raditi ilegalno ![]() a ako je autor teme mislio putem interneta onda bi ovaj gore odgovor bio totalno kriv jer kako je čovjek opisao trebao bi imati flat, brzinu od 100 mps downloada i 100mps uploada, ili samo ovo drugo.. ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kako napraviti radio stanicu Citat:
![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter | Re: Kako napraviti radio stanicu pa gle ak misliš imat klasičnu stanicu ono na frekvencije onda net nema veze s tim, a ako misliš imat onak prek neta onda trebaš imat flat jer ti to dosta resursa koristi, sec tražim link ima jedan jebeni tutoriajl na hrvatskom kad ga nađem postat ću link. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:00.

računaj si to ovako. Puštatš pjesmu recimo od 3,4 MB i imaš u jednom trenutku 10 slušaoca, to znači 10x3,4