| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Kako obrisati u Tehnologija i Tehnika forumu; Kako da obrisem paypal history u paypalu. Hitna pomoć, moli vas, tata nesmije saznat da sam si kupio tenisice, a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-03-08
Poruka: 6
![]() | Kako da obrisem paypal history u paypalu. Hitna pomoć, moli vas, tata nesmije saznat da sam si kupio tenisice, a pritiskom na tipku details sve se vidi,.... Molim vas pomoziteeeeeeeeeee Zadnji Uredio daidza : 26-03-08 u 14:26. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako obrisati Zar neće shvatiti da mu fali lova na računu?? Smanji te smajliće...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-03-08
Poruka: 6
![]() | Re: Kako obrisati Neće, jer dosta smo kupovali ovaj mjesec, a ak pita kaj je to ja cu mu rec da je to doslo na naplatu jos prosli mj. ma nebu skuzio, ne razumije se u to. al sigurno ce ic provjerit u paypal. Zato vas molim ak neko zna da napise |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kako obrisati Citat:
![]()
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:43.