| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Kako staviti video na youtube??? u Tehnologija i Tehnika forumu; Zanima me ako netko zna kako staviti video na youtube?? Pomagajte......... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,729
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako staviti video na youtube??? na forum ili uploadat na yt? Za upload na yt moraš se registrirat i onda odeš na upload videos, tamo upišeš sve potrebne podatke o videu. Film ti ne smije biti veći od 100 mb i mora trajati kraće od 10 minuta. Kad završi upload potrebno ti je neko vrijeme dok ti yt crew obradi film i nakon toga možeš gledati... A za dodavanje na forum Kod: http://www.croportal.net/forum/obavijesti-administratora/kako-dodati-youtube-filmice-na-forum-14869/
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... “I don't know what this means. I don't think it means anything.” Zadnji Uredio wonderwall : 26-07-07 u 22:09. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,729
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako staviti video na youtube??? E vi'š to sam i ja primijetio ali mi nije jasno. Uglavnom kad klikneš na upload videos ti se javi text... About uploading... Uploads usually take 1-5 minutes per MB on a high-speed connection, and converting your video takes a few minutes. Your video is limited to 10 minutes and 100 MB. For more details about uploading videos, see the Help Center. A sad sam malo prčkao i nađoh text koji kaže.. Can I upload videos that are longer than 10 minutes? You can no longer upload videos longer than ten minutes regardless of what type of account you have. Users who had previously been allowed to upload longer content still retain this ability, so you may occasionally see videos that are longer than ten minutes. You can, however, easily change your account type to Director, Comedian, Musician, or Guru, which offer a variety of other features like the ability to add a custom logo, tour date information, and links to other websites. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako staviti video na youtube??? Odeš tamo i uploadaš ga, jednostavno je.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Veteran | Re: Kako staviti video na youtube??? Citat:
Evo ti link pa proučavaj ---> YouTube - Broadcast Yourself.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ksvny |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:32.