| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Kako varati rapidshare? u Tehnologija i Tehnika forumu; ako imaš statičku IP recimo preko kabelske tak stim mnogo nenapraviš ako ne najednostavnije je napravit restart .... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 211
![]() | Re: Kako varati rapidshare? nisam nikad probao skidati niš sa rapidsharea...ali brijem da ako prvi dio skineš preko mozile, da bi drugi dio mogao skinuti odmah preko nekog drugog browsera..valjda.. hehe, neka neko proba i nek javi kad bude imao prilike
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| |
| | #23 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
![]() ![]() | Re: Kako varati rapidshare? Citat:
moras promijeniti IP da bi moga opet skidat a to se ne mijenja sa promjenom browsera. Router iskopcaj iz struje , pricekaj 5-10 sec.....vrati struju i skidaj dalje. Ili kupi premium acc
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! | |
| |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 211
![]() | Re: Kako varati rapidshare? pa mislio sam da može.. evo ti primjer: kako istovremeno koristiti 2 nicka na jednom forumu? možeš preko 2 različita browsera..jedino tako pa sam mislio da možeš tako i sa rapidshareom
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako varati rapidshare? kupnjom accounta?....dohhhhh.....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| |
| | #27 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako varati rapidshare? Može li mi netko izbrojati koliko puta je bila ova glupa tema? ![]() O rapidshare već i babice na placu pripovedaju odavno. ![]()
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-01-07 Godina: 21
Poruka: 104
![]() | Re: Kako varati rapidshare? Rapidshare je nedavno promijenio "captcha" slova, te je tako onesposobio programe koji ti pomažu skidati bez premier account-a. Barem za jedno vrijeme. Al ovaj put je teško pročitati prava slova čak i za čovjeka, a kamoli za program... Sad treba upisati samo ona slova na kojima se pojavljuje mačka, a ne i pas!?! ![]() Nisam mogao stati se smijati kad sam vidio ovo ![]() Ne brinite se, ovo je samo parodija, al bi trebalo ovo poslati ekipi iz rapidshare-a, ovaj put su pretjerali... Ne kužim zašto svi uploadaju na taj rapidshare... Postoje drugi sajtovi FFS! |
| |
![]() |
| Tagovi: download, rapidshare, skidanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:35.