| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Kako zaraditi na internetu? u Tehnologija i Tehnika forumu; Ljudi sigurno se pitate kako zaraditi na internetu,e pa ja ću vam reći,ovako!!!Ovo ja 100%legalno.Za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 11-09-07 Godina: 24
Poruka: 7
![]() | Kako zaraditi na internetu? Ljudi sigurno se pitate kako zaraditi na internetu,e pa ja ću vam reći,ovako!!!Ovo ja 100%legalno.Za odgovor kako zaraditi na internetu posjeti ovaj ![/url] Zadnji Uredio Joks : 12-09-08 u 07:50. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako zaraditi na internetu? Evo ih opet... I opet.. I opet.. Neki ljudi nikad nebudu shvatili... Pa ako toliko njih nudi zaradu klikanjem, i ako se sa time može toliko para zaraditi. Pa jeb***u zašto svi normalini ljudi rade, idu na faks, muku muče sa financijama. Ajd idemo se lijepo dogovoriti i svi forumaši neka zauvijek ostave svoje dnevne obaveze. Idemo se obogatiti klikanjem po internetu.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako zaraditi na internetu? Da... Usputan posao moš mislit... Koliko vremenski se potroši za to ne isplati se nikako. Penazi se čekaju i po 5 i više mjeseci, ako se ikad i dočekaju. A sjeda neka sića i to u obliku koje možeš potrošiti na rapidshare ili neki drugi internetski servis. Ja da sam na tvojem mjestu uzeo bih koju dobru knjigu i naučio bih se npr. web dizajn i zarađivao na internetu prave novce.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 238
![]() | Re: Kako zaraditi na internetu? Ja sam tak zarađivo 80$ mjesečno, samo jednom su me isplatili nakon pola godine, od 8 puta zarađenih 80$ Nikad više neću gubit vrijeme na ta sranja.... Rađe ću prat prozor ili kosit travnjake za pare ili neš slično.....Rađe se uhvati takvih stvari...
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:27.