| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Koja vam je početna stranica ili tražilica na internetu u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: Ibort šta je browser jer se to salis ili stvarno neznas sta je to... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vam je početna stranica ili tražilica na internetu Ako Vuxs može dobiti ozbiljan odgovor na pitanje - šta je početna stranica? - onda bi bilo u redu da i ja dobijem ozbiljan odgovor na pitanje - šta je browser? ![]() Od tebe se i ne očekuje da skužiš najprostiju zajebanciju. P.S ![]() |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Purger | Re: Koja vam je početna stranica ili tražilica na internetu ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vam je početna stranica ili tražilica na internetu Ma ni ja nemam pojma kaj je kaj,ja sam samo prepisala od icegirl ipak je ona pravi hakerrrr! Da mogo bi netko to nama objasnit,jel ibort! ![]() Sahasa prstići ti plešu,a baš slatko! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vam je početna stranica ili tražilica na internetu Oooooo pa fakat sam iznenađen ... konačno nije ovaj - ... veliki napredak za tebe ... iskreno , svaka čast.Citat:
![]() | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Purger | Re: Koja vam je početna stranica ili tražilica na internetu ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Koja vam je početna stranica ili tražilica na internetu pa meni se treba detaljno objasnit jer sam malo malouman...buu eleonora isusek...da se nisi od mene zarazila s neznanjem... ja imam znamkotijebezhenu.ja
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
![]() |
| Tagovi: trazilice, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:22.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!