| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Koju vezu imate? u Tehnologija i Tehnika forumu; Megabit po sekundi.... Sićam se onih vremena kad je ovaj isti paket adsl bio384 kilobita/s ....... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koju vezu na internet imate | |||
| 768 kb/s | | 4 | 6.06% |
| 1mb/s | | 47 | 71.21% |
| 3mb/s | | 10 | 15.15% |
| 5mb/s | | 3 | 4.55% |
| 10mb/s | | 2 | 3.03% |
| Glasači: 66. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #35 (permalink) |
| Starter | Re: Koju vezu imate? MB/8=MBit[/quote] Dobra ![]() @ daiđa, ne piše to svakom, samo windows korisnicima, Unix korisnici nemaju takve poruke. ![]() Vjerujem ni Linux ili BSD useri. ![]()
__________________ Software is like a sex, it's better when it's free! Zadnji Uredio NNJ : 21-05-07 u 12:53. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju vezu imate? ja se najiskrenije uopce ne kuzim u to. recimo da imam ono najbolje od toga svega ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 22-04-07 Lokacija: Split
Poruka: 74
![]() | Re: Koju vezu imate? meni se čini ovaj metronet dobar 2mbps ili 4mbps uz mjesecnu naknadu od 100kn Metronet - Broadband kakav ste ÄŤekali u usporedbi s mojim carnetom (5kbs) je stvarno super |
| | |
![]() |
| Tagovi: internet veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:31.

.. dakle, od kompa do routera imaš 100 Mbit/s, ali od routera nadalje imaš puno manje