ovisi...nekad 8 sati nekad 14,al vecinom oko 14
da li to znaci da sam bolestan?
p.s. dal se potapanje brodova racuna pod posao?![]()
Raspravljate o temi Koliki ste ovisnici o internetu? u Internet forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; tj. koliko vremena dnevno provedete na netu? naime pitanje se ne odnosi na osobe kojima je kompjuter i internet posao, ...
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
ovisi...nekad 8 sati nekad 14,al vecinom oko 14
da li to znaci da sam bolestan?
p.s. dal se potapanje brodova racuna pod posao?![]()
Zadnji Uredio vacs : 27-08-09 u 00:32
ma sića...
malo sam on-line na poslu, malo doma, malo na mobitelu... kad se zbroji, ne prelazi ni 20 sati!
![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Uh, raven, a ja mislio da sam ja ovisan sa svojih 16tak sati...
No, mimo posla obično nisam više od 4 sata online. Osim kad me spopadne WoW manija, pa opalim 10tak sati.![]()
May you live in interesting times...
zekam se malo (pa vidiš onog zelenog na kraju posta)
ako izbacim posao, i ja nisam više od 4 sata skoro nikad. u posljednje vrijeme ni toliko.
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
....ima li di klinika za odvikavanje...![]()
ako i jest.....zacijelo nije....
drago mi je da si pitao!
tko drugi nego Ameri! ostatak ovdjereSTART, prvi američki centar za odvikavanje od interneta
ovo je krucijalno! ako se tu pronađeš, onda si stvarno puko!
Sanjate promjene statusa na Twitteru i potvrde prijateljstava na Facebooku?
Ima... u Zambiji...![]()
May you live in interesting times...
....e nisam zno da i ljudi imaju botun za reSTART-tiranje
....i to prilično skup...
....rađe ću ostat ovisnik...ne košta me ništa....plaćam poduzećem...![]()
ako i jest.....zacijelo nije....
kad sam dobila adsl prije par godina znala sam visit po 10-12h na netusad sam malo smanjila, rijetko kad zaglavim 8h dnevno i to jedino kad ne znam kud bi sa sobom od dosade..
ovisna sam o internetu.. poprilicno..