| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Koliko mjesečno skidate? u Tehnologija i Tehnika forumu; 2-3 albuma tjedno,pa ti zbroji...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #183 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko mjesečno skidate? oko 20gb u zadnje vrijeme nemam ispiraciju...
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #185 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koliko mjesečno skidate? malo ..sve manje i manje ..nist me vise ne interesira ![]() a stvari koje zelim imati , kupim u orginalu ( ja sam pristojan roker )
__________________ Disleksičar upada u banku, i vikne : zrak u ruke!! Pljačka vam materina, ovo je pi*ka!!! |
| | |
| | #189 (permalink) |
| Starter | Re: Koliko mjesečno skidate? tek sam prije dva tjedna spojio dsl flat, trenutno imam 46 gb
__________________ http://bux.to/?r=jurinjo03 |
| | |
| | #190 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-05-07 Godina: 16
Poruka: 33
![]() | Re: Koliko mjesečno skidate? zelio bih slijedeci mjesec(8.mj) na t-comu imat flat rate internet.sad me zanima,ako ja danas posaljem zahtjev za promjenom sa (proklete)1gb na flat rate,dal cu se slijedeci mjesec moc opet prebacit na 1gb.(koja bi se racunala za 9mj.) e,da jos nesto.zanima me jos jedna stvar...dakle ako bih produzio ugovor s t-comom na 18mj. mogao bih odabrati router Thomson ST780iWL.dal ga se isplati uzet?imam dva kompa koja bih spojio i xbox 360.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: koliko, mjesecno, skidate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:36.

nemam ispiraciju...