Kakve gluposti![]()
Raspravljate o temi Lockerz.com u Internet forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; - Sta je Lockerz? Novi veliki sajt koji cilja da postane veci od Amazona. Sajt trenutno nista ne prodaje vec ...
Kakve gluposti![]()
Just be yourself and if people don't like you fuck them
joj barneyNije glupost ... zasto nebi pokusao pa ak te negdje "zeznu" onda reci da je glupost?
ovo je web site na kojem dobivate nagrade za bas sve sto radite.npr pozoves frenda i dobijes 2-4 boda.. a nagrade se dobivaju prema bodovima.npr 625 bodova ps3,425 bodova ipod nano 16gb.. itd
nagrade stizu za mjesec-dva izvan SAD-a
I SVE JE BESPLATNO!!!!
kako svi mislite da je to fake/scam/virus varate se..
evo vam dokaza : )
http://www.youtube.com/watch?v=STkJFT0fBHY
evo i nesluzbeni lockerz forum:
http://lockerzforum.com/
ako se ocete registrirati posaljite mi svoju email adresu na whiteshadow20@gmail.com ili mi je posaljite na PM
p.s. nadam se da necete ovo pobrisati![]()
ma jok!
sam adresu foruma.
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
molim vas bar pokusajte.. stvarno bi bilo steta da ne dobijete takve vrijedne stvari
Ja sam registriran vec par dana na lockerzu i raspitivao sam se okolo i tražio dokaze i isto tako mislim da ovo nije fake...
Ima na facebooku fan page, prije 2 dana imao je 17.500 fanova... sada ima 19.000...
Isto tako ima komentara i slika od ljudi koji su dobili nagrade i još dosta toga...
Ako ništa vrijedi probati, ja hoću...
Što se dostave tiče trenutno je moguća samo u SAD ali od 15.10. najavljuju dostavu u još 100 zemalja u svijetu...
Ako tko želi probati meni također može poslati svoj mail na PP...
Dijelim pozivnice za LOCKERZ!!
Svoje mail adrese šaljite na PM!!
Nećete požaliti moj susjed se registrirao 3 mjeseca prije mene i stigao mu je novi PS3 tako da ovo nije prevara..
Požurite se jer imam samo 18 pozivnica..
evo dijelim i ja lockerz pozivnice...posaljite mail na PM ako zelite