eej ljudi pozdrav svima.....evo citao sam ovu temu i ja sam se neki dan prijavio na lockerz.Zbilja mislim da ovo nije prevara zato sto je na njemu stvarno puno ljudi...uglavnom ako netko zeli pozivnicu samo mi posaljite pm i ja cu vam je poslat.![]()
Raspravljate o temi Lockerz.com u Internet forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Fali mi jos 10 ljudi da postanem Z-lister...Molim vas da zatražite svoju pozivnicu preko mene.. PS:Ako hoćete pozivnicu,javite mi se ...
eej ljudi pozdrav svima.....evo citao sam ovu temu i ja sam se neki dan prijavio na lockerz.Zbilja mislim da ovo nije prevara zato sto je na njemu stvarno puno ljudi...uglavnom ako netko zeli pozivnicu samo mi posaljite pm i ja cu vam je poslat.![]()
ajmo ljudi,stvari se dijele prakticki za dabe a vi nista![]()
a jeste djubrad.. nemojte mi krast temu
zovite me na : whiteshadow20@gmail.com
jos mi treba 22 covjeka do 15.10plz pomozite
Potrebno mi je još samo DVOJE LJUDI!!Zato molim sve zainteresirane da pošalju svoje mailove na privatnu poruku i pozivnica stiže u roku minute!!
Nu što se biju ovdje![]()
Just be yourself and if people don't like you fuck them
Starter
Fali mi jos 4 osobe za Z list... molio bi da mi se javi netko ako mu treba pozivnica... bit cu mu beskrajno zahvalan... Hvala unaprijed...
ako trebate pozivnicu PM me![]()
Evo ja nudim pozivnice pa ako kome treba nek salje e-mail na PM..![]()
Sta je Lockerz?
Novi veliki sajt koji cilja da postane veći od Amazona. Sajt trenutno ništa ne prodaje već samo dijeli.
- Kako se koristi Lockerz?
Možete samo biti pozvani mailom, a korištenje je vrlo jednostavno. Samo 1 put dnevno treba se ulogirati i odgovorite na jedno jednostavno pitanje koja nema netočan odgovor. Tim odgovorom skupljate bodove koji se nalaze na Vasem računu.
- Kajda radim sa bodovima?
Kada sakupite određen broj bodova odlazite u Lockerz shop tamo sami izaberete poklon koji želite da bude poslan na vašu adresu. Koliko bodova imate takav poklon možete izabrati, da li ce to biti običan USB stick, DVD igrica, iPod, iPhone, nakit, sunčane naočale, skuteri, igrice… zavisi od Vas.
- Da li je ovo stvarno i tko još dijeli poklone?
Da, Lockerz dijeli poklone jer je ovo promotivni period i na Vama je da tu promociju što bolje iskoristite. Od sljedeće godine Lockerz planira prodavati razne stvari, ali sada planira samo dijeliti kako bi stekli popularnost. Pametan marketing
- Kako mogu dobiti pozivnicu?
Možete ju dobiti na način da mi pošaljete mail na bigdys@gmail.com i dobit ćete pozivnicu za par minuta..
P.S. Prosurfajte malo na youtube na temu lockerz i vidjet ćete snimke ljudi koji su dobili svoje poklone.
Danas 15.10.2009 obnavljaju svoje zalihe poklonima pa požurite..jer brzo nestanu..