Raspravljate o temi max adsl u Internet forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Pozdrav!!! Imam problema sa prikljuckom za max adsl.. U T-comu mi kazu da nemam mogucnost adsla zato kaj nemam slobodnih ...
gdje živiš?
ne kužim kako nemaš slobodnih parica? jesu oni dolazili kod tebe doma i gledali ti kablove?
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
valjda nema slobodnih parica tamo gdje ti živiš
a gdje živiš? tamo gdje živiš t com valjda ne pokriva s adsl-om.
Kako riješiti.. Kupi si par parica.
Ugl. Najvjerojatnije im se neisplati priširivati ADSL infraktrukturu u tvoju zabit samo radi tebe. Eto.
kao prvo... ako imash telefon imash paricu zar ne..
kao drugo..ne vjerujem da kenjaju...nisu niti oni mutavi...vole oni nove korisnike budi bez brige...
kao drugo mozhda stvarno nema slobodnih parica a ti si na pcm-u..
-mozhda si na direktnoj parici ali je losha..
mozhda si predaleko od centrale..
mozhda ima previshe adsl-a u podzemnom kablu..(u istoj chetvorci nemogu biti 2 adsl-a-znachi 40 parica-20 adsla samo..za to postoji rjeshenje..novi dsl kabel..ali kaj ti to vrijedi kad su samo zrachni...ne isplati im se stavljati nove podzemne a tak i tak uvode optiku...)
mozhda si predaleko od centrale (preko 4km ali nemoj racunati zracne linije)
mozhda ti je jedina moguchnost prechi na optimu metronet pa kod njih zatrazhiti adsl pa te mozhda premjeste..ali to je malo nategnuto...
ineluki??kak da kupi par parica??i nema to veze.. kakva adsl infrastruktura..razlika od obicnog broja ti je samo kaj ide preko pozicija tj preko dslam-a.. evo jedan link.. kod susjeda bosanaca vishe saznash nego kod nas..makar malo zaostaju za nama BH Telecom: Struktura DSL mreĹľe
Gle, zivim malo iznad centra Samobora...
Oko mene svi zivi imaju adsl...
Morat cu ic malo u T-com u akciju pa da vidimo....
Jedan frend na forumu mi je rekao da iskopcam telefon i prijavim kvar, pa ce mi onda serviser doc i promjenit parice...
Al ne kuyim kak to izvest.