| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi max adsl problem u Tehnologija i Tehnika forumu; znaci ovako ... da krenem od prve prije par mjeseci kad sam uzo flat sve je bilo ok al ono nakon ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-03-07
Poruka: 36
![]() | max adsl problem znaci ovako ... da krenem od prve prije par mjeseci kad sam uzo flat sve je bilo ok al ono nakon dva tra dana kad bi skido sve bi radilo normalno i odjednom bi mi net samo stao....ono komp je jos uvjek konektira(spojen) al nis nemoze skinut ni otvorit ni jednu stranicu ni nis ono i ok restartiram ruter i sve je ok... i tako je to krenulo... to se desavalo ono svakih deset dana jednom i onda sve pet ko prije... i sad po ljeti je pocelo to sve brze ono svaki dan bi mi se desavalo... i tako se sad to desava svaki jebeni dan po pet puta.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lako za to opet bi se moglo rjesit al problem je u tome sta kad se desi nece se konektirat odma nego trebam ic local connection pa disable pa enable i onda(ako imam serece) se odma spoji iz prve ...nekad tream cekat i po pola sata .... tako da nabijem njih i njihov max adsl na kurac jebo im vrag mater ruznu ![]() ![]() ![]() tako da ja sam moram placat usrani flat a nemogu bit sat vremena u komadu na netu ![]() ![]() ![]() ![]() ?zna neko kako da to rjesim jer sve mi se cini da cu roknut ovaj ruter usrani van kroz prozor pa nek se goni ![]() jel ima ko takav problem i kako ga rjesit??????? ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: max adsl problem Pa nazoveš onoga tko ti ga je spojio nek napravi to kako treba. Nije mi jasno zašto ljudi sami riješavaju prbleme koji nisu njihov problem... s tim nek se bavi internet provajder, on je za vrijeme trajanja ugovora zadužen da imaš nesmetan pristup internetu.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-09-08
Poruka: 135
![]() | Re: max adsl problem zatrazi novi ruter,ako si produzivao ugovor mislim da ti ga budu dali ako ne odi na local connections i properties i makni il s prvog il s drugog kvacicu,ne sjecam se ali znam da sam ja tako prije rjesavao problem s kasdom |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: max adsl problem Pa nisam ni mislio da si ti neš radio, al čemu gubiti vrijeme na forum i raspitivanje, to jednostavno nešto za što zoveš njih i oni šalju nekog da popravi...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,377
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: max adsl problem 0800 9000 dobar dan - dobar dan. - čujte ljudi, imam takav i takav problem.. eto dobrog početka. prije nekih 14 dana bilo je ono jako nevrijeme s gromovima. jedan mi je spalio i ruter i maxtv prijemnik. drugi dan nazovem taj broj, isti dan zamijenili ruter, drugi dan maxtv prijemnik. i sve opet radi.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-03-07
Poruka: 36
![]() | Re: max adsl problem hvala vam nazvo sam....i pazi sad ogovora nako ne jebenih 15 minuta cekanja agenta koji su uvjek zauzeti ![]() ![]() ![]() znaci on je meni reko da je meni garancija na modem istekla i dal sam produzio ugovor na max adsl...ja kazem da jesam i on kaze dal sam dobio neki poklon tipkovnicu ili nesto i ja mu odgvorim da su davali dva mjeseca flata za besplatno ....i sad on meni kaze ja cu prijavit smetnje ovo ono i ja pitam a sta za modemom i frajer kaze da ako je sjeban da sam trebam kupit novog.... ![]() ![]() ![]() od kad je to molimte doslo jer ja kad sam potpisivo ugovor po njima je taj modem njihov i svaki kvar bi trebali doc popravit ONI!ugl ja bi sad trebo iskesirat pesto kuna za modem ![]() ![]() tu ne kuzis ko pije ko placa ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: max adsl problem Pa ako je ovo modem koji si dobio kad si potpisao prvi ugovor, vjerovatno prije 2 godine, njemu je istekla garancija i oni vise nemaju veze s njim... To sto si ti s njima potpisao novi ugovor nema veze sa modemom.
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
![]() |
« bittorent
|
Wireless mreža »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:37.