| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Max TV u Tehnologija i Tehnika forumu; Ne znam da li je to kod vas slučaj ali ja imam max tv i stalno mi u zadnje vrijeme ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-11-07 Godina: 25
Poruka: 56
![]() | Ne znam da li je to kod vas slučaj ali ja imam max tv i stalno mi u zadnje vrijeme blokira i isključi se sam od sebe,pa zna i po par sati ne funkcionirati.... Prije je radio normalno... Da li još netko ima sličnih problema i kako ih riješava?? ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,014
![]() | Re: Max TV I meni se to često dešava zadnjih mjesec dana, u biti od kad su uveli ove nove programe i povećali brzinu Neta. Čini se da im infrastruktura ne može izdržat toliki protok podataka, pa dolazi do zakrčenja na vezama i gubljenja signala, a pošto očito preko vikenda nemaju dežurne tehničare koji bi otklonili problem, dok ih pozovu, prođe i nekoliko sati dok se problem riješi. Ponekad pomogne ako se isključi receiver i ostavi par minuta isključen, pa ponovo uključi, ili, ako to ne pomogne, da se isključi router i ostavi par minuta pa uključi, ali većinom je problem kod njih, a ne kod korisnika. Tako je to kad koristimo u biti još uvijek eksperimentalnu tehnologiju...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-01-08
Poruka: 3
![]() | Re: Max TV Možda koristimo staru tehnologiju, naime, svojevremeno sam imao problema sa ISDN-om. Dođem na posao, a ono nema signala, telefon mutav. Nakon silnih obilazaka majstora i pregledavanja linija, kaže mi lik, da nazovem svoj broj sa bilo kojeg drugog telefona ili mobitela i centrala će se resetirati. Kao, imaju loše i stare centrale koje se bez razloga zamrzavaju. Stvar je, vjerujte funkcionirala savršeno. Planiram uzeti MAX, no nisam siguran jer sam čuo za gore navedene probleme, a TV ionako gledam malo, pa nisam siguran da mi se to isplati. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-11-07 Godina: 25
Poruka: 56
![]() | Neki dan mi je potpuno zablokirao max-tv i zamrznula se slika,isključio sam iz struje 10 puta i ponovno uključivao i nije ništa pomagalo...Nazvao sam službu za korisnike i reklil su da će poslati tehničara da vide u čemu je problem,i za čudo,sljedeći dan rano ujutro došao je!! Baš sam se iznenadio jer u zadnjih par navrata nisam naučio na takvu ažurnost s njihove strane.... Zključili smo da je problem u reciveru jer sam sudjelovao u onom probnom razdoblju testiranja max-tv-a i imao sam prvi odnosno neki stari reciver koji su mi dali.....Tehničar ga je zamjenio i sada radi sve kao urica! Baš sam zadovoljan. Tako da ako ima tko sličnih problema i koristi stari rec..neka ih nazove i odmah oni to dođu zamijeniti....Još mi je rekao da stalno blokiranje ima veze i sa roterom pa je i njega zamjenio.... ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-06
Poruka: 47
![]() | Re: Max TV nema nikakve veze sa routerom , barem nije kod mene bilo sa njim problema nego je problem u tome da linije nemože podržati telefon , internet i maxtv , baš kak je negatron napisao kod mene je problem bio u paricama(tak su mi bar rekli) i onda su mijenjali nekakve kablove na tavanu i na stupu ispred kuće tak da evo 5 mjeseci nemam nikakvih problema |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-12-07
Poruka: 2
![]() | I ja imam max tv i mogu reci da do sada nisam imao problema .Kad mi je čovjek instaliravao, rekao je da ako će mi štekati ili nešto ne raditi da samo isključim iz struje i ponovo uključim.Jedino što sam primjetio je da mi je od kad imam max tv net sporiji. Jednom kad su mi premještali tel. liniju, pričao sam s majstorima i došli smo na temu telefonskih žica kod nas, rekli su mi da su kompletne žice u rasulu da je to sve užasno zastarjelo, da Njemci samo kod nas vade lovu a da malo ulažu. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-03-08 Lokacija: berlin Godina: 22
Poruka: 17
![]() | Re: Max TV max tv... sranje u coloru.... imam ga od 11 mjeseca 2007 godine. ne znam koja je verzija ali uglavnom.... daljinski upravljač- tipka txt ne radi, tipka za pojačavanje zvuka također, a dok po videoteci ili tv vodiču "šećem" ide skroz sporo i nikako da mi tipka za gore-dolje, lijevo-desno radi, dobro, radi, ali katastrofalno sporo, videoteka ima dobre filmove, ali plaćanje istih kataje*enastrofa,.... sami max tv prijamnik je prekoma...kada netko razgovara na telefon (tel i max tv su na istoj "žici") max mi blokira i piše kanal je trenutno nedostupan (ili tako nešto), i svako malo mi blokira (razgovarao na tel ili ne).... ima li tko iste probleme? i kako sa njima na kraj izaći? |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:08.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

Baš sam se iznenadio jer u zadnjih par navrata nisam naučio na takvu ažurnost s njihove strane.... Zključili smo da je problem u reciveru jer sam sudjelovao u onom probnom razdoblju testiranja max-tv-a i imao sam prvi odnosno neki stari reciver koji su mi dali.....Tehničar ga je zamjenio i sada radi sve kao urica! Baš sam zadovoljan. Tako da ako ima tko sličnih problema i koristi stari rec..neka ih nazove i odmah oni to dođu zamijeniti....