Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Internet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Internet Raspravljate o temi Max TV u Tehnologija i Tehnika forumu; Ne znam da li je to kod vas slučaj ali ja imam max tv i stalno mi u zadnje vrijeme ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-12-07, 12:29   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-11-07
Godina: 25
Poruka: 56
radiolog-hr se izdvaja iz mase
Talking Max TV

Ne znam da li je to kod vas slučaj ali ja imam max tv i stalno mi u zadnje vrijeme blokira i isključi se sam od sebe,pa zna i po par sati ne funkcionirati.... Prije je radio normalno... Da li još netko ima sličnih problema i kako ih riješava??
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 13:35   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-12-07
Poruka: 2
7muki7 se izdvaja iz mase
Re: Max TV

meni se isto to desava, a ponekad ni ne zeli priazivati programe nego samo :S

frend mi reko da nek iskopcam napajanje i nakon 1-2 min ponovno ukopcam, onda radi normalno par dana i opet isto :S
7muki7 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 21:13   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 487
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

joj, po3.14zdio sam kolki mie s'ebavo dsl....

al u zadnje vrjeme.. da kucnem u drvo.. lol
bolje ne, rađe po plastici XD
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 22:35   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,014
negatron je zabranio reputaciju

I meni se to često dešava zadnjih mjesec dana, u biti od kad su uveli ove nove programe i povećali brzinu Neta. Čini se da im infrastruktura ne može izdržat toliki protok podataka, pa dolazi do zakrčenja na vezama i gubljenja signala, a pošto očito preko vikenda nemaju dežurne tehničare koji bi otklonili problem, dok ih pozovu, prođe i nekoliko sati dok se problem riješi.
Ponekad pomogne ako se isključi receiver i ostavi par minuta isključen, pa ponovo uključi, ili, ako to ne pomogne, da se isključi router i ostavi par minuta pa uključi, ali većinom je problem kod njih, a ne kod korisnika.
Tako je to kad koristimo u biti još uvijek eksperimentalnu tehnologiju...
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 13:27   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-01-08
Poruka: 3
Protman se izdvaja iz mase

Možda koristimo staru tehnologiju, naime, svojevremeno sam imao problema sa ISDN-om.
Dođem na posao, a ono nema signala, telefon mutav. Nakon silnih obilazaka majstora i pregledavanja linija, kaže mi lik, da nazovem svoj broj sa bilo kojeg drugog telefona ili mobitela i centrala će se resetirati. Kao, imaju loše i stare centrale koje se bez razloga zamrzavaju. Stvar je, vjerujte funkcionirala savršeno.
Planiram uzeti MAX, no nisam siguran jer sam čuo za gore navedene probleme, a TV ionako gledam malo, pa nisam siguran da mi se to isplati.
Protman je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 16:22   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-11-07
Godina: 25
Poruka: 56
radiolog-hr se izdvaja iz mase
Talking Re: Max TV

Neki dan mi je potpuno zablokirao max-tv i zamrznula se slika,isključio sam iz struje 10 puta i ponovno uključivao i nije ništa pomagalo...Nazvao sam službu za korisnike i reklil su da će poslati tehničara da vide u čemu je problem,i za čudo,sljedeći dan rano ujutro došao je!! Baš sam se iznenadio jer u zadnjih par navrata nisam naučio na takvu ažurnost s njihove strane.... Zključili smo da je problem u reciveru jer sam sudjelovao u onom probnom razdoblju testiranja max-tv-a i imao sam prvi odnosno neki stari reciver koji su mi dali.....Tehničar ga je zamjenio i sada radi sve kao urica! Baš sam zadovoljan. Tako da ako ima tko sličnih problema i koristi stari rec..neka ih nazove i odmah oni to dođu zamijeniti....
Još mi je rekao da stalno blokiranje ima veze i sa roterom pa je i njega zamjenio....

Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 18:14   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-11-06
Poruka: 47
tprukija se izdvaja iz mase

nema nikakve veze sa routerom , barem nije kod mene bilo sa njim problema nego je problem u tome da linije nemože podržati telefon , internet i maxtv , baš kak je negatron napisao

kod mene je problem bio u paricama(tak su mi bar rekli) i onda su mijenjali nekakve kablove na tavanu i na stupu ispred kuće tak da evo 5 mjeseci nemam nikakvih problema
tprukija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-01-08, 17:42   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-01-08
Godina: 33
Poruka: 5
kikonja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kikonja Pošalji poruku preko Skype-a korisniku kikonja

meni u ppocetku stalno pa sam stalno zvao sluzbu za korisnike....sada vise nikako u cijeli dan ni jednom...
kikonja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-01-08, 21:13   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-12-07
Poruka: 2
Alax se izdvaja iz mase
Wink Re: Max TV

I ja imam max tv i mogu reci da do sada nisam imao problema .Kad mi je čovjek instaliravao, rekao je da ako će mi štekati ili nešto ne raditi da samo isključim iz struje i ponovo uključim.Jedino što sam primjetio je da mi je od kad imam max tv net sporiji.
Jednom kad su mi premještali tel. liniju, pričao sam s majstorima i došli smo na temu telefonskih žica kod nas, rekli su mi da su kompletne žice u rasulu da je to sve užasno zastarjelo, da Njemci samo kod nas vade lovu a da malo ulažu.
Alax je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 19:28   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-03-08
Godina: 22
Poruka: 17
Jeb@ch se izdvaja iz mase

max tv... sranje u coloru.... imam ga od 11 mjeseca 2007 godine. ne znam koja je verzija ali uglavnom.... daljinski upravljač- tipka txt ne radi, tipka za pojačavanje zvuka također, a dok po videoteci ili tv vodiču "šećem" ide skroz sporo i nikako da mi tipka za gore-dolje, lijevo-desno radi, dobro, radi, ali katastrofalno sporo, videoteka ima dobre filmove, ali plaćanje istih kataje*enastrofa,.... sami max tv prijamnik je prekoma...kada netko razgovara na telefon (tel i max tv su na istoj "žici") max mi blokira i piše kanal je trenutno nedostupan (ili tako nešto), i svako malo mi blokira (razgovarao na tel ili ne).... ima li tko iste probleme? i kako sa njima na kraj izaći?
Jeb@ch je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113