| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Max TV HD u Tehnologija i Tehnika forumu; Uzeo sam max tv na probni rok i nemogu gledat HD programe. Imam LCD televizor.U čemu je problem... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Max TV HD Jel uređaj spojen HDMI kabelom na LCD televizor i da li tv ima HD ili HD ready specifikaciju?? Ako je sve ovo "da" onda zovi službu za korisnike, možda se gledanje HD programa posebno naplaćuje, ili ulazi u neki paket, nemam MAXtv pa ti ne mogu odg. iz iskustva.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Max TV HD @garynumber77, moralo bi ti raditi ako je spojeno ovako kako je Aris rekao, naravno i ako imaš Hd ready telku..... ja bi takodjer uzeo na probni rok, pa me sad zanima, kako ide procedura nakon 3mj., kam ja tu opremu moram vratit, dal dođe ko po nju, jer ne mislim davat još 60 ili kolko već kn i za max tv, al kad je za 1kn mjesečno, zašo ne.... ![]() ne kužim te, kak to misliš da nemožeš gledat HD programe. Koliko ja znam nema Hd programa, to je samo high definition tehnologija, koja se odlikuje visokom rezolucijom i ako ti telka ima Hd ready i ako je spojena preko HDMI kabla, onda će ti svi programi biti HD....a ne da, ovaj program je HD, a ovaj nije.....sam u pravu... ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... Zadnji Uredio karlitoocar : 21-05-08 u 16:31. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-08 Godina: 27
Poruka: 48
![]() | Re: Max TV HD Imam sve to što je Aris nabrojio. Da li ima kakvih HD programa neznam ali sam čuo da bi trebali biti nekoliko.Čak i u videoteci su reklamirali da bi trebalo biti nekoliko filmova HD rezolucije a ja ih nemam ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Max TV HD Oni koji su na probnom roku nemogu imat MAXtv HD, ako želiš morat ćeš čekat da ti istekne probni rok pa uzet za stalno. Oni koji su za stalno, moraju zvat SZK da im predaju ovi zahtjev za uključenje HD-a, nakom toga ti dolazi monter doma testirat kvalitetu parice, ako zadovoljava imaš MAXtv HD s četiri programa(Luxe TV HD, Melody Zen HD, Anixe HD, Voom HD) a u 6. mjesecu dolazi National Geographic HD, Eurosport HD i te naravno prijenos eura na HRT 2 HD. Usluga se zasad ne naplaćuje, valjda dok ne poraste broj kvalitetnijih programa i ne poveća broj zainteresiranih korisnika.
__________________ Zašto žene u prosjeku žive 8 godina duže nego muškarci? Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje. Zadnji Uredio mmrki : 22-05-08 u 14:11. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 21
Poruka: 1,136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Max TV HD Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:37.