| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Max TV-Smart Card u Tehnologija i Tehnika forumu; E ovak, dobio sam prije par dana Max shit, i vidim da ima na sredini utor za SMART CARD i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 93
![]() | Max TV-Smart Card E ovak, dobio sam prije par dana Max shit, i vidim da ima na sredini utor za SMART CARD i sa strane za USB, buduci da sam novi u tome zanima me za šta služe prvenstveno ta SMART CARD, šta je to, šta mogu s tim, di se može kupit i kolko koša. Zahvaljujem na svakom odgovoru. ![]() PS: zaboravio sam, instalirao sam ga na Kasda modemu, a imam jos i D-Link 2 modem, i kad sam htio prebacit na taj modem, da na tom gledam i surfam, internet normalno radi, a max tv nece, sve se to ljepo instalira cekam tih 10 minuta i onda se pojavi crni ekran piše 300 i server privremeno nedostupan, vratim na onaj Kasdin normalno radi, ponovo probam s D-Linkom isto sranje ko zadnji put, zvao sam SZK i napravim sve kaj mi kažu opet nista...Šta da radim s tim. Skino sam neke update za drajver D-Linka sta su rekli opet nista....Jel mogu zamjenit taj modem il sta, jer internet radi normalno na tom modemu jedino TV ne sljaka... a to bi kao trebo bit noviji modem neg Kasda.. Ima ko kakvu ideju?
__________________ http://scare.myminicity.com/ klikni jednom Zadnji Uredio Real Fan : 19-02-08 u 14:20. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-03-08 Lokacija: berlin Godina: 21
Poruka: 15
![]() | Re: Max TV-Smart Card ja također imam max tv... istina ništa posebno jedino što gledam je videoteka a na daljinskome piše teletekst a nema ga, i piše za pojačivanje zvuka/tona to ne radi i fakat šta je to smart card i čemu služi? |
| | |
![]() |
| Tagovi: max tv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:46.