| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Megaupload u Tehnologija i Tehnika forumu; Može li mi netko objasnit skidanje preko Megauploada?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Megaupload Koristi Firefox i skini si ovo: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3843 kada to instaliraš, restartaj firefox, te odi na Tools->Megaupload 3-> Enable Zatim odi na megaupload stranicu i moći ćeš skidati sa nje, tako da u gornjem desnom kutku upišeš tri slova koja će ti biti prikazana, te pričekaš 45 sekundi i klikneš free download ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Megaupload Zbog čega? Rapidshare ima neki sustav skeniranja uploadanih datoteka??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,622
![]() | Re: Megaupload skidam samo glazbu i video s megauploada, a i nije mi jasno kak tu mosh pokupit virus ![]() e da josh jedno pitanje...instaliro sam megaupload-ov toolbar i odma ga obrio jer mi nie ničemu sluzio... sad me zanima jesam li pokupio neki spy il adaware il neko drugo smeče ?
__________________ Music is my first, and will be my last love Zadnji Uredio laaCoo : 07-01-08 u 13:36. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Megaupload pokreni npr adaware pa provjeri ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Megaupload Taj toolbar ti je dobar jer imaš opciju premium happy hour kada skidaš ko da si premium user od 9pm do 3 am (valjda misle na EST, dakle valjda od 1 am do 7 am po našem vremenu). Tako da taj toolbar koriste mnogi ljudi, tako da sumnjam da je pun virusa i spajvera ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,622
![]() | Re: Megaupload Hvala na informacijama Imam josh jedno pitanje: Mogu li pretrazivati upload-ane stvari na megaupload-u bez direktnog linka, ili bash moram imat link za skidanje? ili ako ima neka druga metoda za pretragu...
__________________ Music is my first, and will be my last love Zadnji Uredio laaCoo : 08-01-08 u 12:39. |
| | |
![]() |
| Tagovi: download |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:45.