Ajde daj meni prodaj negdje pola milijuna piksela. Ovi u koje zurim dnevno 10 sati mi nisu dovoljni.
Raspravljate o temi milja kuna u Internet forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Milja-kuna Poštovani!!! Predstavljam vam novi projekt.Naime radi se o Internet reklamiranju i to na neobičan način... Radi se o prodaji ...
Ajde daj meni prodaj negdje pola milijuna piksela. Ovi u koje zurim dnevno 10 sati mi nisu dovoljni.
A čekaj, na toj stranici neće biti ništa drugo nego samo reklame (sa milju piksela, naravno) ?
Ko će ti onda dolaziti na tu stranicu?
hebate di ide ovaj svijet? šta još ljudi neće izmisliti?!
đžizs
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
haha to sam i ja razmislo ko bi to posjetio xD AL noramlno stavit cu ja nekoliko stvari zanimljivih pa da privucem i automatski ce vidit milju pixela nemres izbjec haha a meni je bit da sto vise ljudi posjeti jel gle sad prode kamion sa reklamom i ti ga vidis i ono ostane ti u sjecanju recimo natpis konzum prodaja hrane ... i sad ides kupit si nes za jest i ono sjetis se mogo bi u konzum ... mislio sam na taj princip zisku ? haha
Takva stranica već odavno postoji!
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.
znam da postoji xD AL Nema hrvatski!!!!
znam gle.. realno je da ja necu vjerovatno uzet tlike pare al evo 10 000 kn ja sretan haha ???!! najvaznija je reklama takvog sitea??!!!