| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Mozilla add-ons u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo jedan odličan add-on za otvarnanje/mjenjanje tabova Screenshot: Kod: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4258... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: Mozilla add-ons imam Beryl sa sličnim efektima i koliko god to bilo popularno sada, mislim da bi mi bilo zlo da mi se browser svaki put zavrti kad idem promjenit tab ... ako već oćeš dati nešto korisno, onda stavi Mouse Gestures .. to je toliko praktično da nije normalno, ja sam se toliko naviko na otvaranje, mjenjanje i zatvaranje tabova mišem, da se ulovim kak pokušavam u nekim drugim programima to napravit ... https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/12 može se u options oderediti točno kaj i kako .. meni je recimo up - otvori novi tab lijevo i desno - micanje između tabova dole - zatvori aktivni / trenutni tab gore lijevo i desno mi je history naprijed - nazad .. jedino kad radim s tipkovnicom je kad moram nekaj napisat .. inače kad samo čitam, tipkovnicu ni ne vidim, a otvarm po 5 ili više tabova, prođem 10 i više sajtova ... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Mozilla add-ons Citat:
hehe , kao da mene opisuješ. ![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Mozilla add-ons Ne sviđa mi se ovo, iritantno mi je to okretanje. Bilo je: install - deinstall
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mozilla add-ons Citat:
Hehe,mene isto počinje živcirati.... uninstal... Zadnji Uredio Fearless Mastermind : 24-05-07 u 14:08. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: addons, mozilla |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:14.

Svi smo mi MASS SARR