Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Internet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Internet Raspravljate o temi Mozilla Firefox u Tehnologija i Tehnika forumu; ...zašto mi se brišu stranice koje si sevam(Bookmarks)nakon nekog vremena???...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-02-08, 21:27   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 26
Poruka: 34
garynumber77 se izdvaja iz mase
Mozilla Firefox

...zašto mi se brišu stranice koje si sevam(Bookmarks)nakon nekog vremena???
garynumber77 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 21:43   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,440
opaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auru
Re: Mozilla Firefox

to se i meni događa ali ne znam razlog
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 21:48   #3 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ne znam, možda ste u opcijama uključili da vam briše? Ili imate neki program koji briše cjelokupan history interneta

Meni se stalno ruši firefox, ali kad se navikneš nije tako strašno

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 22:09   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,368
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

I meni ponekad padne.

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Meni se stalno ruši, ali kad se navikneš nije tako strašno
Ujo ja ću umrijet od smijeha.
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 22:12   #5 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Prvo sam tako napisao, onda sam vidio kako zvuči pa sam dodao ono "firefox"

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 22:33   #6 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Mozilla Firefox

meni od predzadnje verzije nešto čudno radi, počeo se malo malo smrzavati.....neke poruke s codovima izbacuje o bugovima, pa ga morma restartati....dobro je počeo, ali ako ovako nastavi neće dobro završiti.....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 23:27   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 968
negatron je zabranio reputaciju

Svi vi koji imate problema sa Firefoxom, uradite slijedeće:
Deinstalirajte postojeći Firefox (prije toga sačuvajte Bookmarks preko opcije Bookmarks->Organise Bookmarks->File->Export, restartajte komp, prečistite hard i registry preko TuneUp Utilitiesa, onda u Control Panelu, u Folder Options, označite da se vide svi sistemski i skriveni fajlovi, pa u Documents and Settings folderu pronađite sve foldere koji imaju nazive Firefox ili Mozilla, pa ih izbrišite, nakon što ste to uradili, opet restartajte komp, pa skinite i instalirajte najnoviju verziju, i dodajte joj AdBlock i NoScript add-onse.
I to bi trebalo biti to.
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 23:29   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,679
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

ha?

gledam taj tvoj post "ko tele u sarena vrata"

The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 06:49   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,368
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ma super je sve negatron napisao i vjerujem da ima potpuno pravo. Malo vremena i to je to.

Al ja se, kako daidza reče, navikao da mi ponekad padne pa nije strašno.

Ipak ću probati danas.
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 09:12   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,026
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Meni se to nikad ne dogadja,imam najnoviji firefox sa adblockom i fasterfoxom
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103