| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Mozilla Firefox u Tehnologija i Tehnika forumu; ...zašto mi se brišu stranice koje si sevam(Bookmarks)nakon nekog vremena???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Mozilla Firefox Ne znam, možda ste u opcijama uključili da vam briše? Ili imate neki program koji briše cjelokupan history interneta ![]() Meni se stalno ruši firefox, ali kad se navikneš nije tako strašno ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Mozilla Firefox Prvo sam tako napisao, onda sam vidio kako zvuči pa sam dodao ono "firefox" ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | meni od predzadnje verzije nešto čudno radi, počeo se malo malo smrzavati.....neke poruke s codovima izbacuje o bugovima, pa ga morma restartati....dobro je počeo, ali ako ovako nastavi neće dobro završiti..... ![]() ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 968
![]() | Re: Mozilla Firefox Svi vi koji imate problema sa Firefoxom, uradite slijedeće: Deinstalirajte postojeći Firefox (prije toga sačuvajte Bookmarks preko opcije Bookmarks->Organise Bookmarks->File->Export, restartajte komp, prečistite hard i registry preko TuneUp Utilitiesa, onda u Control Panelu, u Folder Options, označite da se vide svi sistemski i skriveni fajlovi, pa u Documents and Settings folderu pronađite sve foldere koji imaju nazive Firefox ili Mozilla, pa ih izbrišite, nakon što ste to uradili, opet restartajte komp, pa skinite i instalirajte najnoviju verziju, i dodajte joj AdBlock i NoScript add-onse. I to bi trebalo biti to.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mozilla Firefox ha? gledam taj tvoj post "ko tele u sarena vrata" ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Mozilla Firefox Ma super je sve negatron napisao i vjerujem da ima potpuno pravo. Malo vremena i to je to. Al ja se, kako daidza reče, navikao da mi ponekad padne pa nije strašno. Ipak ću probati danas.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mozilla Firefox Meni se to nikad ne dogadja,imam najnoviji firefox sa adblockom i fasterfoxom
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:35.