| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Mrezna kartica za adsl u Tehnologija i Tehnika forumu; Zanima me koju mreznu karticu uzeti za spajanje adsl-a jer na kucistu nemam lan uticnicu Unaprijed hvala... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 375
![]() | Re: Mrezna kartica za adsl ma za "obučnu" mrežu nema veze...reci tamo do 100 kn da ti daju..nije važno..ako hoćeš kupovat wireless mrežnu uzmi canyon WF511 predobra je vjeruj mi..dođe ti 92-95 kn sad |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-02-08 Godina: 23
Poruka: 23
![]() | Re: Mrezna kartica za adsl zanima me jos samo jedna stver,dali postoji neki uredaj koji se spoji sa routerom(koji nije wireless) i da mi taj uredaj onda odasilje wireless signal na mreznu karticu koja ima antenu za wireless |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 375
![]() | Re: Mrezna kartica za adsl ja za tu opciju još nisam čuo...jer ne bi bezveze radili onda i routere bežične...sad kupi to,pa kad budepš skupio stavi bežični..meni je to bolje jer nema provlačenja žica i tih ostalih gluposti...samo zaštitiš mrežu i radi kako treba ![]() pozz |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 13
![]() | Re: Mrezna kartica za adsl karticu zemi koju god bytno samo da maš dobre driveri,kad buš nabavljal bolji router sa antenom uzmi takav da možeš i njega spojit sa network karticom kablem tako da imaš barem na jednom compu 100% signal a ostala računala nima je dovoljna usb antena tu se ale treba pazit na razmak i na prepreke (željezobetonski zid debline 15cm oduzme i preko 70% signala ,razmak recimo 5metara 30%signala manje ) |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:01.