| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi MSN u Tehnologija i Tehnika forumu; Kad se spajam na sugavi MSN,izbaci mi ERORR. Kad provjeravam konekciju,ono gdje ti provjeri u cemu je problem...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
![]() | Re: MSN svi nestoo imaju problem s msn...nikad ni najmanji problem nisam nikad primjetija...uvjek mi je ukljucen,24 sata pa tako godinama...komuniciram preko njega jako puno i sve je uvjek ok...ljudi moji problem je u vama jer stlno cackate a nemate veze sta cackate i trpate po kkompu sve i svasta a nista nemate legalno a o kompjuteru necu ni govorit,niednome se nezna zemlja porijekla...sve je to skart koj se uvozi i nema nikakve ateste.. |
| |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MSN to si točno reko splićo... i ja nemam problema s MSN već par godina.. a ti fićo deinstaliraj taj msn i nabavi si novu verziju, ak to ne bu radilo onda je u tvom kompu problem reci kak napreduješ ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: MSN trojanci ne napadaju slučajno, to ti neko svjesno šalje, a ti si naivan pa otvaraš, i onda ti frajeri/ice upadaju u sistem i gledaju kaj radiš, a da ne govorim o tome kolko to usporava cijeli sustav.... uživaj ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| |
![]() |
| Tagovi: key ports, msn |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:15.

svaka mu čast