| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi msn mi ne prikazuje smajliće,šta da radim? u Tehnologija i Tehnika forumu; ljudi,msn mi neće prikazati smajliće,ne znam zašto,već par dana... imam smajlova a on ih ne prikazuje... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | msn mi ne prikazuje smajliće,šta da radim? ljudi,msn mi neće prikazati smajliće,ne znam zašto,već par dana... imam smajlova a on ih ne prikazuje... i obrisala sam msn i ponovno instalirala i opet neće... de pomagajte,jel znate u čem je problem? ![]()
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: msn mi ne prikazuje smajliće,šta da radim? Probaj ovo.. Idi u MSNu na Tools pa na Options. U novom prozoru otvori opciju Messages i ako nije stavljena, stavi kvačicu pod opcije Show emoticions te Show custom emoticions. Stisni OK i trebala bi vidjeti smajlije.
__________________ Nema smisla. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: msn mi ne prikazuje smajliće,šta da radim? pa meni se dogodilo..ja pošizila... sad ak se nekome dogodi zna o čem je riječ...
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« pay pal
|
Novi Messenger? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:21.