| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Naj program za upload fileova u Tehnologija i Tehnika forumu; E drustvo evo ovako mene zanima, tocnije treba mi preporuka od vas koji je servis dobar za upload fileova npr. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Naj program za upload fileova E drustvo evo ovako mene zanima, tocnije treba mi preporuka od vas koji je servis dobar za upload fileova npr. pjesama (najcesce). da li je to rapidshare, speedshare ili neki drugi... koliki se file max moze uploadati i te stvari. za neke vec otprilike znam ali vas molim vasu preporuku! unaprijed hvala! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,729
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj program za upload fileova Meni osobno je najbolji sendspace. Limit je 300 mb za upload, a ako se ne varam 1 gb za download... Megaupload mi je malo iritantan zbog onog toolbara kojeg bi se trebalo skinuti. Tu je i gigeshare koji ima upload limit ja mislim 2 gb, ali je ful zajebano dok počne uploadat/skidat. Tako da je meni sendspace zakon, naravno može se i fraj registrirat te pratit svoje linkove... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,729
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj program za upload fileova Koliko sam ja skužio nije, nego je ograničen na cca 1 gb. Al to je najmanji problem, srećom svi (ili većina) imamo dinamičke ip adrese ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: fileova, naj, program, upload |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:15.