| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Najbolja internet veza u Tehnologija i Tehnika forumu; Koja vam je najbolja internet veza... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koja vam je najbolja internet veza | |||
| Bnet | | 2 | 15.38% |
| Maxadsl | | 10 | 76.92% |
| Metronet | | 1 | 7.69% |
| Vipnet | | 0 | 0% |
| Glasači: 13. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja internet veza Kakve veze misliš da tema ima sa podforumom "Sigurnost"??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja internet veza Ahahahahha adolone car si "sigurno" ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja internet veza Pitao sam te nešto... oću prebacivati ovo ili ti vidiš neku logiku koju ja ne vidim, pa si ovdje otvorio??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 359
![]() ![]() | Re: Najbolja internet veza Zasad sam savrseno zadovoljan sa Bnetom. Prestrasnu brzinu imam...( sa rapida mi skida i po 700 Kb/s ) , tako da se ne mogu zaliti. Za 250 kn.....televizija sa 75 programa ili tak nekaj..i flat rate... Pristojno
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najbolja internet veza Bnet Optika rulz ![]()
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najbolja internet veza max adsl
__________________ andoylz@hotmail.com |
| | |
![]() |
« about:config
|
Kabarovsky.com »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |