| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Najbolja internet veza u Tehnologija i Tehnika forumu; Ja imam "Amis"- iz slovenije i mogu rec da je puno bolja od maxadsl-a,puno manje placas ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koja vam je najbolja internet veza | |||
| Bnet | | 2 | 15.38% |
| Maxadsl | | 10 | 76.92% |
| Metronet | | 1 | 7.69% |
| Vipnet | | 0 | 0% |
| Glasači: 13. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najbolja internet veza Ja imam "Amis"- iz slovenije i mogu rec da je puno bolja od maxadsl-a,puno manje placas brzi internet automatski flat i besplatni razgovori prek telefona
__________________ "This war will never be forgotten, nor will the heroes who fight in it." Troy ( Odysseus ) |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-11-07 Lokacija: Samobor Godina: 25
Poruka: 65
![]() | Re: Najbolja internet veza Ja osobno još uvijek nemam mogućnost uvođenje klasičnog ADSLa, ali sam uzeo Web'n Walk i zadovoljan sam vezom, pogotovo kad USB gurnem kroz prozor i objesim na drvo, ide ko ludo . |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 212
![]() | Re: Najbolja internet veza puno njih govori protiv T-com i pljuju ga...ali meni ipak MaxAdsl je najbolji i najbrži i najpovoljnji..
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-05-08
Poruka: 10
![]() | Re: Najbolja internet veza To sve znaš iz osobnog iskustva? Ovo pro i drugo ti još i mogu povirovat, jer je od slučaja do slučaja sa svakim pružateljem usluga, ali T-Com je najskuplji pružatelj ADSL-a. Baka iz Like bi mogla osigurat jeftiniji pristup od njih. |
| | |
![]() |
« Max TV HD
|
Kako obrisati »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:10.

.