| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Nisam mogao na forum u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako sinoc sam htio malo do foruma.Forum mi je inace pod favoritima i ja stisnem na favorite pod croportal ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nisam mogao na forum Ovako sinoc sam htio malo do foruma.Forum mi je inace pod favoritima i ja stisnem na favorite pod croportal i prebaci me na neki match.net.Otisao ja na google i upisem croportal opet isto.Da li se i drugima to dogodilo,sinoc oko 9-10 sati i zasto?
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: Nisam mogao na forum Ima već tema o tome jedna glupost Kad forum privremeno zbog nekog razloga nije dostupan automatski se preusmjerava na tu dating stranicu.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: internet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:22.