| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi No Script u Tehnologija i Tehnika forumu; Ispricavam se ako tema postoji,nisam našao... Instalirao sam si nedavno No Script na Firefox na preporuku mnogih ljudi,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | No Script Ispricavam se ako tema postoji,nisam našao... Instalirao sam si nedavno No Script na Firefox na preporuku mnogih ljudi,ali mi bas nije jasno sta taj program radi,vidim da blokira neke skripte tako da ne znam koje da pustim ili da ostavim blokirane,pa bih zamolio nekog da mi kaže sta taj program radi,da li mi je uopce potreban i tako...
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: No Script Blokira skripte, potreban ti je ako ga znaš koristiti.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: mozilla, script |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:43.