| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi novi download.hr u Tehnologija i Tehnika forumu; Krenula je nova (beta) verzija hrvatskog download portala Download.hr POSJETITE... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 149
![]() | novi download.hr Krenula je nova (beta) verzija hrvatskog download portala Download.hr POSJETITE |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-08-04
Poruka: 123
![]() | Re: novi download.hr Trenutno hr poddomena ne radi ali bude sutra sredena. No unatoc tome, sustav sam detektira koji jezik da prikaze korisniku. Gleda jezicne postavke tvog preglednika. Ukoliko je jezicna postavka tvog preglednika hrvatski jezik onda ce ti portal biti na hrvatskom. U suprotonome na engleskom. Dakle ti imas krivo podeseno u svom pregledniku jezicne postavke. To si mozes namjestitit u opcijama preglednika. Alternativno, svaki registrirani član foruma u svojem profilu može odabrati jezik portala i onda će sustav za njega upamtiti koji je jezik korisnik sam odabrao. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-08-04
Poruka: 123
![]() | Re: novi download.hr Ovako, na portalu se nalazi oko 4000 programa i igara što i nije mala brojka ako se uzme u obzir broj ljudi s kojima mi raspolazemo i broj ljudi s kojima raspolazu slicne stranice. Ne mozete usproedivat download.hr sa download.com. Ipak iza download.com stoji stotine zaposlenika a iza download.hr prakticki samo par osoba Sto se tice izvedbe, mozete li argumentirati sto je lose izvedeno? Sustav je prema vecini kritika pozitivno ocjenjen i svrstavaju ga u vrh svjetske ponude. PS: za one koji su zeljni hrpe softvera a ne kvalitete i sigurnosti jucer sam otvorio jos jedan download portal. Adresa je VistaFiles.eu - Freeware and shareware downloads a vec u samom pocetku portal ima preko 15000 programa. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: novi download.hr Dobro je, sviđa mi se...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
![]() |
| Tagovi: download, downloadhr, free, igre, portal, program, stranica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:13.