| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi novi download.hr u Tehnologija i Tehnika forumu; Treba malo vremena da se to ufura... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-07-08 Lokacija: Krnjak Godina: 41
Poruka: 22
![]() | Re: novi download.hr Odlično! Stvarno je dobro napravljeno bez obzira šta vam ovdje svakakvi balavanderi sraćkali. To su takvi tipovi koji nikada nisu sa ničim zadovoljni! Obični papani koji nisu pojima imali šta je kompjuter kada sam ja "visio" na net-u, a neki se možda nisu ni rodoli kada sam 1985.g. kupio svoj prvi kompjuter-mikrokumpjuter "Orao" kojeg sam zajedno sa programima i literaturom, ispravnog i bezprijekorno ušćuvanog donirao prvom hrvatskom muzeju kompjurera i računarstva u Rijeci gdje još "šljaka" bez ikakvih problema. Eto toliko od mene. Puno uspjeha u daljnjem radu na zadovoljstvo svih nas koji se koristimo vašim uslugama i to još BESPLATNO!!! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Purger | Re: novi download.hr 3 poruke a već sereš... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-08-04
Poruka: 162
![]() | Re: novi download.hr Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: download, downloadhr, free, igre, portal, program, stranica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |