| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Novi Messenger? u Tehnologija i Tehnika forumu; oprosti ako griješim, ali nije on promijenio skin na messengeru nego skin cjelog windowsa mu je crn pa je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
![]() | Re: Novi Messenger? a tu je caka...ja sam instalira cili onaj Live paket..imam problem sa Windows Live Mailom...imam u njemu 2 adrese hotmail..2 dana radi ok a onda par dana na obe adrese daje pogreske..u cemu je problem,imali neko iskustva s time? |
| | |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Novi Messenger? Ista stvar i kod mene, pročitam jednom mjesečno mailove kad proradi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: Novi Messenger? Ne znam, prije je bilo sve u redu, sad danima zaštekava
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) |
| charolastra | Re: Novi Messenger? Da, ali u beti. Koristim ga i zapravo isti k. kao i stari
| | |
| | #20 (permalink) |
| charolastra | Re: Novi Messenger? Da, kad ga jednom postaviš na appear offline i ugasiš mislim da zapamti to i tako te ulogira slijedeći put
| | |
![]() |
| Tagovi: messenger, novi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:11.