| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Optima u Tehnologija i Tehnika forumu; Vidio sam da optima ima dosta niske cijene adsl-a 1mbit flat za 88kn. Brzina mi nije jako bitna ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-03-07 Lokacija: Novi Vinodolski Godina: 16
Poruka: 31
![]() | Optima Vidio sam da optima ima dosta niske cijene adsl-a 1mbit flat za 88kn. Brzina mi nije jako bitna ali t-comu ne dam 220kn za flat. Cuo sam da oni koji su probali optimu da im je veza spora i da stalno puca pa me zanima ako netko ima optimu dal to optima ne valja ili ljudi mene jebu u zdrav mozak
__________________ Ovo je moj potpis... Potpis!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Optima to bi i mene zanimalo...
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-07 Lokacija: Tresnjevka City
Poruka: 471
![]() | Re: Optima vidim da niste iz zagreba, dakle nemrem vam preporucit amis. al optima kolko god da je losa(ne kazem da je) opet je puno bolja od t-srota. ne znam dal vam je dostupan vodatel triple play, al ak je to bi vam takoder uz amis preporucio, na optici je dakle puno bolje od dsl-a. dakle, ako mozete birat izmedu t-scuma i optime a sigurno uzimate flat, uzmite optimu. ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-11-07
Poruka: 12
![]() | Re: Optima Ja sam na opti DSL-u već evo sada par mjeseci. U početku sam imao malo problema sa pucanjem veze, ali bio je dovoljan jedan poziv službi za korisnike i problem je bio riješen. Sada slobodno mogu reći da se svrstavam u izuzetno zadovoljne korisnike opti DSL-a. Veza ne puca i brzina je relativno stabilna. Strpi se koliko treba, jer se isplati i ja sam čeko skpro godinu dana. ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Optima Citat:
za optimu sam cuo da i nije bas nesto posbno, ali ako flat dođe 88kn onda je OK. zivim nekih 35km og zagreba, pa me zanima dal bi meni radila ta optima?
__________________ My name is Bago. Mickey Bago. ©jaiopetja | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-02-08 Lokacija: Podravina
Poruka: 47
![]() | Re: Optima moja sestra ima optimu i spočetka katastrofa..naveće svakih 10 min pucanje veze i nakon nekoliko mjesecu su otkrili zakaj ...morali su joj smanjiti brzinu skoro na minimun da se veza ustabilila |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-10-06
Poruka: 6
![]() | Re: Optima Optima=teski prevaranti..muljatori...itd. MOJA PRIČA S Optimom počinje još davno kad su obilazili od vrata do vrata i obečavali sve i svašta.. Nasjeo sam. Od tad plaćam pretplatu T-comu, a Optimi promet. Tj. Dva računa. A onda počinje.. Ljubazno su se ponudili ..ugovorom za potpuni prelaz Optimi i njihov adsl...poslali mi Ugovor i ja ( i oni) potpisao. Bilo je to u 11. mjesecu prošle godine! U Ugovoru jasno i nedvosmisleno stoji ..da je datum uspostave ugorenih obveza (tj potpun prelaz i adsl) 30 dana nakon potpisivanja Ugovora. Dakle za potpun prelaz Optimi i adsl internet! Ali... 30 dana nakon „nisu u mogučnosti“.. Kasnije obećavaju sve i svašta...(u međuvremenu na njihovim idiotskim stranicama kod provjere broja dostupnosti uvijek stoji 3 mjeseca...i danas). Nijhova obećanja idu i dalje.. Ugovorena usluga biti će vam dostupna 28. 02. Navedenog datuma...ništa..nisu se čak ni udostojili nazvati i obavjestiti me.. A ja ko idiot čekam..modem i itd..he,he. Normalo (hm) nazvao sam ja njih..da provjerim. Idiot iz SZK: „Navedna usluga bit će vam dostupna krajem 3. mjeseca“ I tada tek počinje.. mailovi..pozivi SZK.. Zanimljivo, na mailove mi više uglavnom niti neodgovaraju, a i ono što odgovore..kao da su polupismeni..bez obzira što sam ih pitao oni uvjek isto: „uvidom...usluga još nije..T-com itd“. Dakle od 11. mjeseca prošle godine.. a zadnje na što su me iz SZK „odgodili“ je „prema našim uvidima usluga će vam bit dostupna krajem 6. mjeseca.“ Naravno..ja sam njima mamicu krajem 6. mjeseca , a i to radim od još 11. mjeseca prošle godine. I tako.. A telefon..hm.. račune dobivam..valjda kako se njima ocjeni.. Npr nisam dobio račun još od 01. mjeseca..jer kao sam ostvario malo tel. prometa.. Ma T-com je zakon! Nema veze što su najskuplji! Nema veze što nas deru! Ali imaš internet! I imaš telefon! A šta ja sad imam s Optimom? Ugovor koji samo mene veže i s kojim se oni hvale (o broju ostvarenih ugovora) .. račun za tel koji će mi naplatit kad oni procjene da im odgovara... Možda će jednog dana Optima bit sasvik ok firma..ali to sigurno je još daleko. |
| | |
![]() |
| Tagovi: optima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:20.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!