| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Optima najpovoljnija? u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: naknada za uključenje* 0,82 1,00 Mjesečna naknada za OptiDSL 1024/256 kbps 31,15 38,00 Mjesečna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Optima najpovoljnija? Citat:
ako sam dobro izračunao, 4 Mbita flat je manje od 200 kuna ... to je stvarno Ok cijena ... | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Optima najpovoljnija? Ali bande nema kod mene do 8. mjeseca ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Optima najpovoljnija? Ja već nestrpljivo cupkam kad će Vodatel do Gajnica. Nazivam ih svaka 2-3 mjeseca i čekam, čekam.... Ali se nedam drugima Za sada koristim ADSL od dvije tvrtke (dva paketa po 5GB) i to mi je za sada dovoljno. Nekako mi se čini najpovoljnija njihova ponuda za TriplePlay. Nadam se da nije reklama. Ako je, molim admina da obriše post.
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-06-07 Godina: 20
Poruka: 102
![]() | Re: Optima najpovoljnija? Ljudi koji T-Com i svi ostali Amis je zakon decki daju 2 Mbs sa fletom naravno i telefon u tome i jos cijelu godinu besplatne pozive svima fiksnim telefonima uz samo naknadu uspostave poziva za 7 lila. To sve za 168 kn mjesecno.Nemre bolje ! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: najpovoljnija, optima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:44.