| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Optima najpovoljnija? u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: Datachi jel to friško? To su trenutno aktualne cijene, ali rijetko kome je baš sve dostupno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Banned | Re: Optima najpovoljnija? Citat:
Osim ak ne misliš kupovat novogradnju, do dođu sa useljenjem ... | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Optima najpovoljnija? Da. Dobio sam i ja takav odgovor od njihove službe. Živim u zgradi, ali bi nas trebalo više biti za uvođenje.... Ne znam. Meni fakat treba opcija da mi jedna firma ponudi telefoniju, internet i TV (kabelsku, satelitsku). Ne da mi se rasipati sredstva na više firmi. Imaš li ti kakvu dobru ideju za takvu kombinaciju kod drugih ponuđača? Cijenim svaki konkretan prijedlog. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-10-06
Poruka: 6
![]() | Re: Optima najpovoljnija? Citat:
![]() Optima poslat će vam Ugovor za uključenje u roku 30 dana. Pa kad vam dosta čekanja i nazovete da provjerite di su konačno..objasnit će vam da "još" nepokrivaju vaše područje i da se još malo strpite jer da sad će oni samo što nisu.. A ugovor i onih 30 dana!? E pa to je tek tako..šalili se. Ugovor je privremeno storno..do nekih boljih vremena, kad im bude zgodno. Nekad, a možda ni tada. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: Optima najpovoljnija? Mene traže 145 kn+PDV za 4 mbita i flat, mislim da ću uzeti od nove godine
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Optima najpovoljnija? Citat:
![]() sve skupa oko 200kn, opet bolje od sux adsl-a
__________________ Genius has side effects. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| charolastra | Re: Optima najpovoljnija? Gdje ti je to za 60 kn ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-10-07 Godina: 48
Poruka: 2
![]() | Re: Optima najpovoljnija? Ja sam iz Zaprešiča.Pročitao sam i ja te fore o širenju Optime.Nađem ih na internetu,upišem broj za provjeru dostupnosti i gle dostupan sam.Otiđem do njihove poslovnice,ponovo provjera i potpisivanje ugovora uz uvjeravanje da kroz mjesec dana sigurno postajem njihov korisnik.Sve to se događalo prošle godine u petom mjesecu.Uz brdo isprika(pa počeli su godišnji,pa nema montera,pa nemogu u T-comovu centralu,pa nova je godina)ja još do danas nisam postao njihov korisnik.Neznam kako su takvim pristupom nakupili tisuče preplatnika. Dok u lijepoj našoj ne prestane monopol i ne dozvoli se ulazak novim operaterima i novim tehnologijama nema nam nekog bitnog napretka. |
| | |
![]() |
| Tagovi: najpovoljnija, optima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:48.