| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Optima najpovoljnija? u Tehnologija i Tehnika forumu; je i meni tako al me misec dana prcio t com misec optima.sad san na optimi nije losa racun ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-10-06
Poruka: 6
![]() | Re: Optima najpovoljnija? Optima=teski prevaranti..muljatori...itd. MOJA PRIČA S Optimom počinje još davno kad su obilazili od vrata do vrata i obečavali sve i svašta.. Nasjeo sam. Od tad plaćam pretplatu T-comu, a Optimi promet. Tj. Dva računa. A onda počinje.. Ljubazno su se ponudili ..ugovorom za potpuni prelaz Optimi i njihov adsl...poslali mi Ugovor i ja ( i oni) potpisao. Bilo je to u 11. mjesecu prošle godine! U Ugovoru jasno i nedvosmisleno stoji ..da je datum uspostave ugorenih obveza (tj potpun prelaz i adsl) 30 dana nakon potpisivanja Ugovora. Dakle za potpun prelaz Optimi i adsl internet! Ali... 30 dana nakon „nisu u mogučnosti“.. Kasnije obećavaju sve i svašta...(u međuvremenu na njihovim idiotskim stranicama kod provjere broja dostupnosti uvijek stoji 3 mjeseca...i danas). Nijhova obećanja idu i dalje.. Ugovorena usluga biti će vam dostupna 28. 02. Navedenog datuma...ništa..nisu se čak ni udostojili nazvati i obavjestiti me.. A ja ko idiot čekam..modem i itd..he,he. Normalo (hm) nazvao sam ja njih..da provjerim. Idiot iz SZK: „Navedna usluga bit će vam dostupna krajem 3. mjeseca“ I tada tek počinje.. mailovi..pozivi SZK.. Zanimljivo, na mailove mi više uglavnom niti neodgovaraju, a i ono što odgovore..kao da su polupismeni..bez obzira što sam ih pitao oni uvjek isto: „uvidom...usluga još nije..T-com itd“. Dakle od 11. mjeseca prošle godine.. a zadnje na što su me iz SZK „odgodili“ je „prema našim uvidima usluga će vam bit dostupna krajem 6. mjeseca.“ Naravno..ja sam njima mamicu krajem 6. mjeseca , a i to radim od još 11. mjeseca prošle godine. I tako.. A telefon..hm.. račune dobivam..valjda kako se njima ocjeni.. Npr nisam dobio račun još od 01. mjeseca..jer kao sam ostvario malo tel. prometa.. Ma T-com je zakon! Nema veze što su najskuplji! Nema veze što nas deru! Ali imaš internet! I imaš telefon! A šta ja sad imam s Optimom? Ugovor koji samo mene veže i s kojim se oni hvale (o broju ostvarenih ugovora) .. račun za tel koji će mi naplatit kad oni procjene da im odgovara... Možda će jednog dana Optima bit sasvik ok firma..ali to sigurno je još daleko. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-05-08
Poruka: 10
![]() | Re: Optima najpovoljnija? Heh... Ja o Optimi mogu reći samo sve najbolje... Korisnik san od 8. miseca prošle godine i sve je bilo u najboljem redu... Prebacili su me iz T-Coma u Optimu u onih 30 dana, dvi zgodne tete su došle postaviti modem sve je bilo super. Veza UVIK stabilna, sve funkcionira ko podmazano.Ali ja san ima problema sa T-Comom... U Optimi su mi rekli da oni automatski raskidaju sve ugovore sa T-Comom... I za svaki slučaj kada su mi javili da su me prebacili, oden ja sa prijateljom u T-Coma pitat je li sigurno sve raskinuto... Lik meni govori kako ja (tj. moj otac) nemam ništa sa njima, da je sve poništeno... Prođe mjesec i dođe račun za promet od 5GB u T-Coma... Aj na pola miseca su nas prebacili, Valjda to tako ide - i jednima i drugima... Dođe drugi misec opet dolazi račun od T-Coma za početni promet od 5 GB, a koliko je potrošeno - 0,00 MB... Ja njih nazovem i lijepo pitam čemu račun kada je sve raskinuto, da mi je to rekao lik u njihovoj poslovnici. A teta kaže kako je usluga aktivna... Ja nju lijepo pitam zašto bi račun za promet bio aktivan kada niti koristim T-Com telefon, niti imam njihovu vezu na net. Ona kaže da ne zna, ali da je to tako. I otac sutradan ide u T-Com to poništit. Oni to kao ponište. Idući mjesec opet stiže račun. I tako sve do 2. miseca ove godine. Moj otac lud kakav je, radije je plaća nego da se svađa sa manijacima. Računi sva srića ne dolaze više. Jedini problem san ima nedavno kada se veza srušila nakon aktivacije OptimaBlast onog 1 sat besplatno. Nazva san Službu, ženska je rekla da je poslala zahtjev i u roku od dvi minute sve proradilo. Zvoni telefon - neki lik pita je li sada sve u redu. Što su radili, ne znam, ali svaka im čast ![]() Jedina stvar koja mi se ne sviđa je da nisu pratili T.Com u dizanju brzine... Ali i sada su jeftiniji kada se uzme 2 Mbps + flat... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-10-06
Poruka: 6
![]() | Re: Optima najpovoljnija? ..i kad se odlučiš preći na Optimu..čekaš... Ja sam Ugovor potpisao s njima još u 11. mjesecu prošle godine..upravo su me obavjestili da su u mogučnosti ..tek krajem 7. mjeseca ove.. Do sad su zavlačili..31.12....krajem 02. mjeseca....krajem 05..itd. I onda Opita - fer!? He,he. Ma T-com je zakon..s njima bar znaš na čemu si. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: najpovoljnija, optima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:56.

su došle postaviti modem sve je bilo super. Veza UVIK stabilna, sve funkcionira ko podmazano.