| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Otvaram blog, padajte savjet u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo otvaram blog ovih dana pa ako možete mi bacit neki savjet da to lakše krene. unaprijed zahvaljujem... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odmah tu do ... evo tu!
Poruka: 192
![]() | Evo otvaram blog ovih dana pa ako možete mi bacit neki savjet da to lakše krene. ![]() unaprijed zahvaljujem
__________________ Život kao igra(blog) |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odmah tu do ... evo tu!
![]() | Re: Otvaram blog, padajte savjet e dobar si, svaka čast
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter | Re: Otvaram blog, padajte savjet pa gle, pitanje je na mjestu... nisi specificirao da li planiraš "otvoriti" blog kao svoj osobni dnevnik i sl., gdje ćeš ti pisati i komentirati nešto i/ili o nekome, ili misliš ponuditi uslugu budućim blogerima? ![]() ako misliš za sebe, onda je sve na tebi, ti sam biraš što ćeš staviti gore, svoje misli, razmišljanja, komentare, pljuvačinu , pohvale i sl...., dakle, to ovisi od osobe do osobea za ono drugo, da ti nudiš servis, nije loša ideja ( ), ali da li je isplativa?! postoji već uhodani servisi koji nude ono što ti možda tražiš, te su uz to i besplatni., tako da...eto, ako sam što fulao, samo reci ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Otvaram blog, padajte savjet valjda sam loše to gore napisao, otvaram samo svoj osobni. Imam temu i sve nego me ovaj html (za izgled) malo zeza, ja bi to na svoj način postavio, nešto sam uspio, ali ne sve. Točno što me zanima je kako dodat tablicu ili banner s lijeve strane teksta kao što ima na desnoj, možete pogledat na linku u potpisu pa mi javite kako preko html-a da to dodam i na lijevu stranu. E pustih komplikacija ..... ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter | Re: Otvaram blog, padajte savjet ma to smo se mi samo cimali ![]() ugl., evo ti prijedlog, otvori kôd stranice na blogu i kopiraj sve u dreamweaver ako imaš, prebaci u design view i radi što hočeš, dodavaj tablice i sl... pretpostavka je da znaš nešto raditi u dreamweaveru ili sl... nakon obrade, odeš u code view i kopiraš sve i vratiš na blog... tako sam ja radio i radilo je savršeno! |
| | |
![]() |
| Tagovi: blog, internet, net |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:22.

, pohvale i sl...., dakle, to ovisi od osobe do osobe
), ali da li je isplativa?! postoji već uhodani servisi koji nude ono što ti možda tražiš, te su uz to i besplatni., tako da...