| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi otvaranje stranica u Tehnologija i Tehnika forumu; ajd help. explorer mi nece mi otvoriti neke stranice.izbaci poruku da se stranica ne moze prikazati.npr. NHL.com - ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-04-07 Godina: 20
Poruka: 77
![]() | otvaranje stranica ajd help. explorer mi nece mi otvoriti neke stranice.izbaci poruku da se stranica ne moze prikazati.npr.NHL.com - The National Hockey League Web Site ili Plus hosting | web hosting, reseller hosting, registracija domena, affiliate program, ssl certifikati to do veze ili nesto drugo.jel neko ima iskustva ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Administrator | Re: otvaranje stranica Server not found Firefox can't find the server at Plus hosting | web hosting, reseller hosting, registracija domena, affiliate program, ssl certifikati. neće ni meni |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: otvaranje stranica Citat:
prvu mi otvori normalno a ovu drugu ne..jesi ti sigurno dobro kopirao tu drugu Da nije taj "jel" višak, "www.ufc.com.jel" ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-04-07 Godina: 20
Poruka: 77
![]() | Citat:
![]() [quote=Kristijan;633582]Server not found Firefox can't find the server at Plus hosting | web hosting, reseller hosting, registracija domena, affiliate program, ssl certifikati. neće ni meni[/Q vjerovatno je do postavki ali neznam kojih. ![]() ljudi.jel neko zna u cemu je problem. ![]() Znam ja, ne koristiš edit ![]() Zadnji Uredio daidza : 15-12-07 u 18:20. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:47.

Da nije taj "jel" višak, "www.ufc.com.jel"