| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi pay pal u Tehnologija i Tehnika forumu; Ima ko iskustva sa paypalom? Htio bih kupiti rapidshare account. Imam sve spremno samo jos trebam dodat kreditnu karticu. Ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pay pal Siguran je... samo naprijed.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: pay pal Ja ga koristim već skoro godinu dana i sve je ok, nikakvih problema nemam ![]() Slobodno ukucaj broj kartice ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: pay pal Prekopao sam malo po netu i naletio na ovo. Visa electron debitna kartica izdana od Erste ili PBZ banke vezana uz kunski ili devizni račun može se koristiti na paypal-u. Ta tri broja koja se traže su CVV broj koji treba bit na poleđini kartice, samo nažalost se ne dobije uvijek (bar ne ako je kartica izdana prije cca godinu dana, ali i neke nove to nemaju). To je problem sa tvojom karticom. Jednostavno odi u banku i traži da ti izdaju novu karticu koja ima CVV broj, naravno pojasni im o čemu se radi. Neznam detaljne upute oko toga, znači dali eventualno ima nekih naknada ili tako nešto. Ostalo je da na kartici uvijek moraš imat minimalno 100kn ili u protuvrijednosti u stranoj valuti i naravno pored toga dovoljan iznos za robu koju želiš kupit putem paypal-a. u protivnom će ti odbijati karticu i prikazati poruku "denied by credit card issuer". I to je to (nadam se). Ako sam negdje pogriješio nemojte zamjerit ![]()
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link |
| | |
![]() |
| Tagovi: paypal, rapidshare |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:56.

--->