Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Internet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Internet Raspravljate o temi pay pal u Tehnologija i Tehnika forumu; Ima ko iskustva sa paypalom? Htio bih kupiti rapidshare account. Imam sve spremno samo jos trebam dodat kreditnu karticu. Ako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-01-08, 22:16   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-06-07
Poruka: 52
jean_claude se izdvaja iz mase
pay pal

Ima ko iskustva sa paypalom? Htio bih kupiti rapidshare account. Imam sve spremno samo jos trebam dodat kreditnu karticu.
Ako ima netko iskustva s tim nek se javi
jean_claude je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 22:19   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,161
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: pay pal

Siguran je... samo naprijed.
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-01-08, 06:26   #3 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,390
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Ja ga koristim već skoro godinu dana i sve je ok, nikakvih problema nemam
Slobodno ukucaj broj kartice

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 29-01-08, 08:19   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 28-01-08
Poruka: 54
Doktor F.

Lijepo je to ali ja se ne usudim pisati kreditnu karticu po internetu,mislim njen broj...
Doktor F. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 20:14   #5 (permalink)
Starter

Imam problem. Nabavio sam Visa Electron karticu, ali mi je ne prima paypal. Čini mi se da mi fale 3 znamenke.
Zna ko u čem je stvar?
jean_claude je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 12:08   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-07-07
Godina: 20
Poruka: 413
ldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ldeanl

Prekopao sam malo po netu i naletio na ovo. Visa electron debitna kartica izdana od Erste ili PBZ banke vezana uz kunski ili devizni račun može se koristiti na paypal-u. Ta tri broja koja se traže su CVV broj koji treba bit na poleđini kartice, samo nažalost se ne dobije uvijek (bar ne ako je kartica izdana prije cca godinu dana, ali i neke nove to nemaju). To je problem sa tvojom karticom.
Jednostavno odi u banku i traži da ti izdaju novu karticu koja ima CVV broj, naravno pojasni im o čemu se radi. Neznam detaljne upute oko toga, znači dali eventualno ima nekih naknada ili tako nešto.
Ostalo je da na kartici uvijek moraš imat minimalno 100kn ili u protuvrijednosti u stranoj valuti i naravno pored toga dovoljan iznos za robu koju želiš kupit putem paypal-a. u protivnom će ti odbijati karticu i prikazati poruku "denied by credit card issuer".

I to je to (nadam se). Ako sam negdje pogriješio nemojte zamjerit

"legend"
opet moram obrazložit nick ---> link
ldeanl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 15:59   #7 (permalink)
Starter

Fala na odgovoru.
Dao sam profesoru pare i on mi je nabavio.
jean_claude je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 12:02   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-04-07
Poruka: 48
Rumbling Slum se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Rumbling Slum

probaj je ne stavit ja sam tako i uspjelo mi je (napisi sve normalno ali nemoj ono za karticu)
Rumbling Slum je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: paypal, rapidshare

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103