| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi paypal problem u Tehnologija i Tehnika forumu; Bok svima, trebam pomoc, ... Imam paypal account na kojeg mi je fren poslao nekih 36$ za neke plakate s ebaya ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-03-08
Poruka: 6
![]() | Bok svima, trebam pomoc, ... Imam paypal account na kojeg mi je fren poslao nekih 36$ za neke plakate s ebaya da platim. Na paypal accountu nemam bankovni racun ni kreditnu karticu. Te kada hocu platit tu stvar na ebayu, stalno me trazi da stavim neku karticu ili bank. racun. no ja to nijedno nemam, i zelim iskoristit to sta mi je poslano, na balancu(ak se tak pise)...... Btw. imam americki paypal account. no shipping adress hrvat. Molim vas pomozite samo hocu platit te plakate i to je to, kako da koristim te novce koji su mi na accountu! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Starter | Re: paypal problem Citat:
Eventualno vratiti natrag, ako je transakcija neuspjela, ali primiti u smislu, da mi neko posalje novac a ja ga primim preko paypala.... u HR navodno to jos ne radi. ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: paypal problem Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: paypal |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:57.